Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 16, 2014

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: “8 ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ”

arrxhgos-8omilies__article

Πραγματικότητα είναι το νέο βιβλίο του Νικόλαου Μιχαλολιάκου, «8 ομιλίες στην Βουλή», στο οποίο παρατίθενται οχτώ ομιλίες του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής εντός του Κοινοβουλίου. Οχτώ ομιλίες που αποτελούν ιστορικά ντοκουμέντα για τον μελλοντικό ιστορικό, που θα μελετήσει το Κίνημα που διεκδίκησε για πρώτη φορά μέσα σε δεκαετίες την Εθνική Ανεξαρτησία της Ελλάδος. Οχτώ ομιλίες, οι οποίες πέρα από ιστορικό και πολιτικό ενδιαφέρον, παρουσιάζουν και έντονο Ιδεολογικό ενδιαφέρον, αφού αποτελούν ζωντανές εξιστορήσεις της Ιδεολογίας του Λαϊκού Εθνικισμού της Χρυσής Αυγής, της Ιδεολογίας της Αλήθειας, του Αίματος και της Τιμής που αποτελεί το Μέλλον του Ελληνισμού.
Μέσω αυτών των 8 ομιλιών, αλλά και.....
δύο ομιλιών του Νικόλαου Μιχαλολιάκου ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ελλήνων Εθνικιστών, γίνονται ευκόλως αντιληπτές οι εξής αλήθειες:
  1. Το πολιτικό σύστημα είναι ενιαίο και αδιαίρετο. Η Χρυσή Αυγή το 2012 έσπασε τον σταλινικό μονοκομματισμό της κλεπτοκρατίας και έκτοτε δέχτηκε έναν πόλεμο από όλους και έδωσε την Μάχη ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ για Πατρίδα, Λαό και Ελευθερία.
  2. Το πολιτικό σύστημα δεσμεύεται από την ένοχη ομερτά της κλεπτοκρατίας. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει που λέει ο θυμόσοφος Λαός μας και έτσι η αριστερά καλύπτει τον Βενιζέλο στο σκάνδαλο των υποβρυχίων, ενώ το ΠΑΣΟΚ «αθωώνει» τις ακάλυπτες επιταγές, τις λαμογιές και την κλεψιά των «αγωνιστών» της αριστεράς που κατέληξαν επενδυτές της JP Morgan.
  3. Οι προγραμματικές δηλώσεις των κυβερνήσεων μας, στην ουσία τους, είναι γραμμένες στο Βερολίνο, την Ουάσινγκτον και το Σίτυ του Λονδίνου. Δεν έχουν καμία σχέση με τα Εθνικά Συμφέροντα, παρά μόνο σε επικοινωνιακό επίπεδο. Η μόνη έγνοια των κυβερνήσεων της Ελλάδας εδώ και πολλά χρόνια ήταν και είναι η εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων, γεγονός που διασφαλίζεται από εκβιασμούς, παρακολουθήσεις και αντιπαροχές σε προσωπικό επίπεδο.
  4. Οι βουλευτές δεν ψηφίζουν «κατά συνείδηση», αλλά με βάση την κομματική πειθαρχία και την εντολή του εκάστοτε προεδρεύοντος το κόμμα τους. Αν, μάλιστα, ψηφίσουν εκτός γραμμής, διαγράφονται πάραυτα. Κατά τα άλλα η Χρυσή Αυγή κατηγορείται για την «Αρχή του Αρχηγού».
  5. Το «έγκλημα» που οδήγησε στην παράνομη πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής ήταν ότι έκοβε ψηφαλάκια από τη Νέα Δημοκρατία και ότι μίλησε ειλικρινά για Εθνική Ανεξαρτησία σε ένα καθεστώς υποτακτικών και για κάθαρση στον χώρο των διεφθαρμένων.
Το νέο βιβλίο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής μπορείτε να το προμηθευτείτε από εδώ.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kukloforhse-to-neo-biblio-tou-archhgou-ths-chrushs-aughs-8-omilies-sthn-bou#ixzz3GFZyq9Dx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών