Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 10, 2014

Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΠΟΤΕ!

Πανηγυρίζουν τα παπαγαλάκια της νουδούλας, για την επανένταξη του… ασώτου Νικήτα στο «μαντρί». Του Νικήτα, που έχει πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ κι εμφανίζεται τώρα ως… ιστορικό στέλεχος της ψοφοδεξιάς: «Βλέποντας την ανταπόκριση όλων των ιστορικών στελεχών της ΝΔ στο προσκλητήριο ενότητας του Προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, κατάλαβα ότι δεν δικαιούμαι να είμαι απών».

Και βέβαια, η περίπτωση Κακλαμάνη είναι μια μεγάλη πολιτική απάτη. Ο χαριτόβρυτος Νικήτας στην πραγματικότητα δεν επέστρεψε στη νουδούλα, γιατί πολύ απλά δεν έφυγε ποτέ. Σε μυστική αποστολή με εντολή Σαμαρά βρισκόταν ο άνθρωπος!

Ποια ήταν η αποστολή του; Ο Σαμαράς πήρε εντολή από τους ξένους αφέντες του να βοηθήσει την επανεκλογή Καμίνης, για τους γνωστούς λόγους. Αλλά αν έβγαινε και υποστήριζε δημοσίως τον Καμίνη, οι περισσότεροι ψηφοφόροι της ΝΔ θα του’ φευγαν και θα πήγαιναν στον Η. Κασιδιάρη. Εφήρμοσε, λοιπόν, ένα σατανικό σχέδιο. 
Έδωσε...
το χρίσμα στον αδύναμο Σπηλιωτόπουλο, παραμυθιάζοντάς τον ότι αν δεχτεί να θυσιαστεί, μετά τις εκλογές θα τον κάνει υπουργό (φυσικά του την έκανε…).
 
Παράλληλα, συνεννοήθηκε με τον Κακλαμάνη, να διαγραφεί εικονικά -με κάποια αφορμή- και μετά να κατέλθει στο δήμο Αθηναίων ως δήθεν «ανεξάρτητος δεξιός», για να μαζέψει τους δυσαρεστημένους με την επιλογή Σπηλιωτόπουλο αλλά και τη γενικότερη πολιτική κατάσταση, ψηφοφόρους της νουδούλας. 

Αυτό άλλωστε το παραδέχτηκε και ο ίδιος, όταν μιλώντας στον real fm, μετά την… απομάκρυνση από την κάλπη: «Ένα μεγάλο κομμάτι αυτού του ποσοστού, δυστυχώς θα ψήφιζε Χρυσή Αυγή. Αυτός που έβλαψε τη Χρυσή Αυγή, ήμουν εγώ. Δεν φοβήθηκα να κοντραριστώ στα ίσια μαζί τους. Είναι ένα ποσοστό το οποίο το πήραμε κάτω από αντίξοες συνθήκες. Είναι ένα μασίφ κομμάτι το οποίο πολλοί θα θελήσουν μελλοντικά να το έχουν πλάι τους».

Και τώρα που αποδείχτηκε η βρώμικη μεθόδευση, ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους οι ψηφοφόροι εκείνοι που προτίμησαν να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για την πολιτική Σαμαρά, ψηφίζοντας τον εγκάθετό του, παρά να κάνουν το μεγάλο βήμα στην Χρυσή Αυγή. Για να μην την ξαναπατήσουν στο μέλλον με τους επόμενους «Κακλαμάνηδες» που θα ρίξει το σύστημα…

2 σχόλια:

  1. ...Ήταν "πολλές"...τώρα έγιναν "περισσότερες"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα δεν λέει και τίποτα καινούριο, όλοι όσοι έχουν πέντε δράμια μυαλό μέσα στο κεφάλι τους το κατάλαβαν αμέσως ότι ο ίδιος ο σαμαράς δημιούργησε τον δήθεν ''αντάρτη'' Κακλαμάνη για να μαζέψει τους δυσαρεστημένους της ΝΔ που δεν θα ψήφιζαν το εκ προοιμίου καμένο χαρτί Σπηλιωτόπουλο. Αν δεν το είχε κάνει αυτό σήμερα ο Ηλίας ίσως και να ήταν δήμαρχος Αθηναίων. Υπομονή συναγωνιστές. Έρχεται γρήγορα η ώρα που η φωνή του Εθνικιστικού Πατριωτισμού θα γιγαντωθεί ακόμα περισσότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών