Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 05, 2014

Το φρούριο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντέχει!


Το φρούριο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντέχει!

Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην εκδήλωση για τον έναν χρόνο από την φυλάκιση της ηγεσίας του Κινήματος

Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες,
Σας ομιλώ έχοντας την τιμή να είμαι ο επικεφαλής του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και εκ μέρους όλων των συναγωνιστών Βουλευτών και όλων των Αγωνιστών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που βρίσκονται παράνομα και άδικα στις φυλακές μετά από μία πρωτοφανή πολιτική δίωξη.
Αγαπημένοι μου Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, η παρουσία σας σήμερα εδώ αποδεικνύει  ότι τίποτε δεν τέλειωσε, ότι δεν μπόρεσαν και δεν θα μπορέσουν ποτέ στους αιώνας των αιώνων να.....
μας τελειώσουν, οι κύριοι αυτοί που παριστάνουν τους εξουσιαστές και στην πραγματικότητα ξεπουλάνε την Πατρίδα μας.
Συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα κατά την οποία, κάποιοι επίορκοι οι οποίοι εκτελούσαν ένα συμβόλαιο πολιτικής εξοντώσεως ενός ολόκληρου Κόμματος, με συνέλαβαν... Χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις. Με νομικά ερείσματα ανύπαρκτα. Μόνο και μόνο επειδή είχα και έχω την Τιμή να είμαι ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ένας ολόκληρος χρόνος πέρασε. Και όμως, τα κοράκια των καναλιών συνεχίζουν καθημερινά τον βρώμικο πόλεμο ενάντια στην Λαϊκή Εθνικιστική Παράταξη των απροσκύνητων Ελλήνων.
Δεν τους έφτασε όμως ένας ολόκληρος χρόνος συκοφαντιών, δεν θα τους φτάσουν ούτε χίλια χρόνια για να λυγίσουν τις ψυχές των γενναίων ανδρών και των γυναικών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που είτε μέσα από τα κελιά, είτε σε δρόμους και σε πλατείες, σε πόλεις και σε χωριά συνεχίζουν τον Αγώνα για μια ελεύθερη Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες. Συνεχίζουν τον Αγώνα για Εθνική Τιμή και Ελευθερία, ενάντια στην ξενοκρατία και στους ενταύθα υπηρέτες της, τους πολιτικούς, τους καναλάρχες και τους καπιταλιστές.
Ένας χρόνος λάσπης και δεν τους έφτασε, προκειμένου να διαφωτίσουν, όπως λένε, τον Ελληνικό Λαό για το πόσο κακή είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ένας χρόνος λάσπης και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντί να πέσει, ανέβηκε στις πρόσφατες εκλογές. Αλήθεια, τι απέγιναν τα μεγάλα τους ψέματα για τα μυστικά ταμεία, για τους εφοπλιστές χρηματοδότες, για τα κρυμμένα οπλοστάσια; Έναν ολόκληρο χρόνο είχαν στη διάθεσή τους και χρησιμοποιώντας ακόμα και παράνομα μέσα δεν μπόρεσαν να αποδείξουν τίποτε. Και δεν μπόρεσαν για τον απλούστατο λόγο, ότι όλα αυτά που μας έχουν χρεώσει δεν υπάρχουν, δεν υπήρξαν ποτέ, είναι μια σκοτεινή συκοφαντία και τίποτε άλλο. Το μόνο που υπήρχε και δυστυχώς γι αυτούς θα συνεχίσει να υπάρχει, ό,τι και να κάνουν, είναι η Πίστη μας στον Εθνικισμό, σε αυτό το υπέροχο ποίημα, το αφιερωμένο στην Ιδέα της Πατρίδας. Το μόνο που υπάρχει είναι η χαλύβδινη θέλησή μας για Δικαιοσύνη στην ιερή χώρα των Ελλήνων, για τιμωρία των προδοτών, των κλεφτών και των προσκυνημένων.
Ναι, είμαι στην φυλακή. Αλλά είμαι υπερήφανος, τόσο εγώ όσο και όλοι οι Συναγωνιστές μας, γιατί διωκόμαστε για τις Ιδέες μας. Από ένα όχι μόνο αντεθνικό αλλά και διεφθαρμένο καθεστώς.  Είναι γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τους ενοχλούσε και τους προκαλούσε πανικό. Είδαν από πολύ νωρίς ότι δεν πρόκειται να γίνουμε ένα με αυτούς. Διαψεύστηκε πανηγυρικά η γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα η οποία είχε δηλώσει για Εμάς ότι δεν αποτελούσαμε εχθρό του σάπιου καπιταλιστικού καθεστώτος και ότι θα γίνουμε κοινοβουλευτικοί και θα φορέσουμε γραβάτες. Τελικά φορέσαμε χειροπέδες! Κι αυτό, όχι μόνο γιατί το ένοχο αστικό καθεστώς και οι παρακρατικοί μηχανισμοί το έστησαν, έστησαν αυτή την πρωτοφανή πολιτική σκευωρία, αλλά και γιατί αυτοί οι ίδιοι οι υποκριτές της Αριστεράς συμφώνησαν απόλυτα σαν δημόσιοι υπάλληλοι του κράτους του ίδιου στον άδικο και παράνομο διωγμό μας.
Ότι είμαστε θύματα μιας πολιτικής σκευωρίας το γνωρίζουν άπαντες. Αλλά άπαντες σιωπούν. Γιατί αν αυτή η αλήθεια φανερωθεί, όλοι θα χάσουν και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα γιγαντωθεί, θα περάσει κάθε όριο ασφαλείας για τους προδότες, για το αμαρτωλό καθεστώς, για τη σάπια αυτή πολιτεία. Για αυτό το λόγο και όλοι τους, ψευτοδεξιοί και ψευτοαριστεροί συμφωνούν στο κυνήγι μαγισσών, στη δίωξη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ως πότε όμως θα μπορούν να κρύβουν την αλήθεια; Μια αλήθεια, την οποία δεν γνωρίζουμε μόνο εμείς πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, οι οποίοι μας δείχνουν πίστη και μας ακολουθούν. Εάν έχουν αμφιβολία γι αυτό, ας δουν τα αποτελέσματα των εκλογών του Μαΐου του 2014.
Από την πρώτη στιγμή που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρέθηκε στην Βουλή, αναζητούσαν τρόπο βρώμικο για να μας χτυπήσουν. Συνεχείς οι προκλήσεις και οι απαγορεύσεις και πόλεμος ολοκληρωτικός από τα από τα βρωμοκάναλα τους και τις ρυπαρές φυλλάδες τους.  Ένας πόλεμος όμως μάταιος. Το φρούριο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ άντεξε και αντέχει όσα ύπουλα χτυπήματα και να δεχτεί.  Όλοι γνωρίζουν ότι πίσω από την φυλάκισή μας υπάρχει σκοπιμότητα και όχι η δικαιοσύνη, όπως με θράσος ισχυρίζονται οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, όντας δειλοί, να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την σκευωρία. Στη φυλακή, ναι, μας θέλει η χούντα του Σαμαρά γιατί της κόβουμε ψήφους. Μας θέλει όμως στη φυλακή και η ψευτοαριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όντας ένα Αυθεντικό και Γνήσιο Λαϊκό  Κίνημα αποκαλύπτει στην πολιτική πράξη την υποκρισία τους. Στη φυλακή βεβαίως, μας θέλει πάνω απ' όλα και ο ξένος αφέντης της Πατρίδας μας γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι είμαστε η μοναδική Πολιτική Δύναμη που θα αγωνιστεί χωρίς συμβιβασμούς για Εθνική ελευθερία, για να πάψει η Ελλάδα να είναι προτεκτοράτο.
Αγαπημένοι μου Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, με τη σύλληψή μας και την φυλάκισή μας στις 28 Σεπτεμβρίου του 2013, πέρασαν στην τελική φάση της επιθέσεώς τους. Ακολούθησε και συνεχίζεται μέχρι σήμερα ένα κυριολεκτικό λιντσάρισμα από τα κανάλια της διαφθοράς και τις φυλλάδες της διαπλοκής. Όμως δεν κατάφεραν τίποτε. Πέμπτο κόμμα ήμασταν στις εκλογές του 2012, τρίτο ήρθαμε στις εκλογές του Μαΐου του 2014. Και μάλιστα, μέσα σε κλίμα πολιτικής τρομοκρατίας, αποκλεισμού και με την ηγεσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη φυλακή. Και, δυστυχώς γι αυτούς, τρίτο κόμμα παραμένουμε ακόμη και σε όλες τις δημοσκοπήσεις που αυτοί οι ίδιοι φτιάχνουν.
Μόλις πριν λίγες ημέρες, κάποιοι επίορκοι εμπόδισαν στον Μελιγαλά τους Έλληνες Εθνικιστές να πάνε στον τόπο της θυσίας χιλιάδων θυμάτων του μπολσεβικισμού και να τους τιμήσουν. Αυτή είναι η δημοκρατία της χούντας Σαμαρά που καταρρέει. Μιας χούντας που έχει προχωρήσει σε συλλήψεις απλών αγωνιστών και αγωνιστριών για διανομή φυλλαδίων, που κάνει παράνομες παρακολουθήσεις γραφείων πολιτικών. Αυτή είναι η ψευτοδημοκρατία τους. Όμως, το πλέον εξωφρενικό, από όσα λένε εναντίον μας τα παπαγαλάκια της αντεθνικής συμμορίας, τόσο της μαρξιστικής όσο και της καπιταλιστικής, είναι ότι είμαστε άνθρωποι του συστήματος! Καλό κι αυτό! Να μας έχουν στη φυλακή και να λένε ότι είμαστε και άνθρωποι του συστήματος! Όμως, δυστυχώς γι αυτούς, όλο και λιγότεροι τους πιστεύουν. Και όλο και περισσότεροι πιστεύουν εμάς και ακολουθούν με πίστη, με φλόγα, με τιμή τα λάβαρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ! Η ώρα δεν αργεί. Οι αγνοί αγωνιστές είναι ο πολύτιμος θησαυρός του Κινήματος. Μακριά από εμάς οι καιροσκόποι και να γνωρίζουν άπαντες ότι χώρος για πολιτικές φιλοδοξίες μέσα στην αγωνιζόμενη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει. Γι αυτό, όλοι ενωμένοι, ας δώσουμε τον καλό Αγώνα. 
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών