Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 29, 2014

Οι κρατικοδίαιτες "κατίνες" της ΝΕΡΙΤ συνεχίζουν τον οχετό κατά της Χρυσής Αυγής (χωρίς φυσικά αντίλογο)


Η αθλιότητα της ΝΕΡΙΤ κατά της Χρυσής Αυγής

Ανέκαθεν η κρατική τηλεόραση (ΕΡΤ) αποτελούσε ένα όργανο προώθησης της κυβερνητικής προπαγάνδας. Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, ώστε η ορολογία «κυβερνητική τηλεόραση» να είναι αυτή που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η εκάστοτε κυβέρνηση, είτε της ΝΔ είτε του ΠΑΣΟΚ, χρησιμοποιούσε την ΕΡΤ προκειμένου να έχει μια μονόπλευρη θετική παρουσίαση του έργου της, χωρίς φυσικά να παρουσιάζεται έστω και μια αρνητική πτυχή. Όλα αυτά τα χρόνια, όμως, υπήρχε μια συγκεκριμένη «κόκκινη γραμμή», την οποία αποδεχόταν κάθε κυβέρνηση που είχε τα ηνία της εξουσίας στα χέρια της. Αυτή η «κόκκινη γραμμή» είχε να κάνει με το γεγονός ότι....
η κυβέρνηση «περιοριζόταν» στο να περνάει μια εντελώς ψευδή θετική εικόνα για το πρόσωπό της και δεν προχωρούσε στην ευθεία επίθεση εναντίον των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Το πολύ-πολύ τα κόμματα της αντιπολίτευσης να μην είχαν την δυνατότητα προβολής των απόψεών τους, πέραν ίσως από την δημοσιοποίηση μιας ανακοίνωσης λίγων λέξεων.
Έπρεπε να έρθει η είσοδος στο Κοινοβούλιο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προκειμένου και αυτή η «κόκκινη γραμμή» να σπάσει. Στην περίπτωση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών όχι μόνο δεν του δόθηκε η παραμικρή δυνατότητα να εκφράσει την άποψή του, αλλά τα πράγματα έφτασαν σε πολύ χειρότερες καταστάσεις. Δεν είναι απλώς το ότι ούτε τα δελτία τύπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  δεν διαβάζονται επ’ ουδενί (καλά, για κάλυψη κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ, κομματικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων ούτε λόγος να γίνεται), αλλά πολύ αισχρότερα η ΕΡΤ (ΝΕΡΙΤ πλέον) συμμετέχει άμεσα στην εκτόξευση λάσπης που επιχειρεί η κυβέρνηση Σαμαρά.
Αγνοώντας σε απίστευτα προκλητικό βαθμό το γεγονός ότι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ανέδειξαν το συγκεκριμένο Κόμμα, αρχικά σε Πέμπτη Πολιτική Δύναμη το 2012 και σε Τρίτη Πολιτική Δύναμη το 2014, εν τούτοις, αγνοώντας την πεποίθηση και την επιλογή όλων αυτών των Ελλήνων, λασπολογούν με τον πιο ύπουλο και άνανδρο τρόπο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 540.000 Έλληνες, ψηφοφόροι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, υποχρεώνονται κάθε μήνα να πληρώνουν ένα ειδικό τέλος για τη ΝΕΡΙΤ, ακόμη κι αν δεν την παρακολουθήσουν για ούτε ένα δευτερόλεπτο! Αντί, όπως θα ήταν λογικό και κυρίως ηθικό, να σεβαστούν αυτόν τον τεράστιο αριθμό Ελλήνων και την Κομματική τους επιλογή, αντιθέτως κρατούν μια απροκάλυπτα αρνητικά μεροληπτική και απίστευτα χυδαία στάση, τόσο εναντίον τους όσο και εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Είναι τόσο συσσωρευμένη η αθλιότητα και η συκοφαντία της ΝΕΡΙΤ κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ώστε ξεπερνά σε ελεεινή απόδοση ακόμη και τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια της διαπλοκής, που έχουν στην κατοχή τους οι «νταβατζήδες» των ΜΜΕ.
Ειδικά τα σαββατοκύριακα η ΝΕΡΙΤ βρίσκεται σε απευθείας σύνδεση με τα βοθροστάσια των βαρόνων στα μίντια, αναπαράγοντας όλη την ψεύτικη προπαγάνδα των πορνοφυλλάδων. Χωρίς να δίνουν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την παραμικρή δυνατότητα απάντησης εξαπολύουν έναν οχετό ύβρεων και λάσπης, με  τους δημοσιογράφους-φερέφωνα που παρουσιάζουν αυτές τις αθλιότητες να μην περιορίζονται απλώς στο να διαβάζουν ό,τι τους σερβίρουν οι προϊστάμενοί τους μέσω «ότο-κιου», αλλά με περισπούδαστο υφάκι να προσθέτουν κι αυτοί την δική τους συνεισφορά περιφρόνησης και καταπάτησης προς  κάθε έννοια πλουραλισμού, αντικειμενικής ενημέρωσης και ισονομίας.
Βασιζόμενοι σε «στοιχεία» που κυμαίνονται μεταξύ «κατιναριού», ψιθυρολογίας, φημών και ψευδομαρτυριών προβαίνουν σε παράνομες δημοσιεύσεις υλικού της δικογραφίας, πάνω στα οποία χτίζουν την λάσπη τους. Έννοιες όπως τεκμήριο αθωότητας είναι εντελώς άγνωστες για τους κρατικοδίαιτους τρόφιμους του Σαμαρά. Ένα Νόμιμο (και κυρίως Έντιμο, γι’ αυτό άλλωστε το μισούν λυσσαλέα και το πολεμούν ασύστολα) Κόμμα, το οποίο βρίσκεται στην Βουλή με την ψήφο του Ελληνικού Λαού, αντιμετωπίζεται από τους υπαλλήλους της κυβερνητικής τηλεόρασης με απαράδεκτες εκφράσεις, όπως «εγκληματική οργάνωση», «συμμορία», «μαχαιροβγάλτες» και άλλες παρεμφερείς, αποδεικνύοντας έτσι ότι η ΝΕΡΙΤ αποτελεί ένα άβουλο φερέφωνο της ανθελληνικής κυβέρνησης Σαμαρά.
Οι υποκριτές και θρασύδειλοι υπεύθυνοι της ΝΕΡΙΤ, οι οποίοι ψευδώς ομιλούν για «δημοκρατικές διαδικασίες», «ελευθερία λόγου», «ευχέρεια ανταλλαγής απόψεων», μεταφέρουν στις τηλεοπτικές οθόνες την χειρότερη μορφή λογοκρισίας με ενέργειες που οδηγούν στην απόλυτη φίμωση αντιθέτων απόψεων και παραπέμπουν ξεκάθαρα σε καθεστώς χούντας. Γιατί αυτό ζούμε σήμερα. Μια μνημονιακή χούντα, η οποία τόσο ηθικά όσο και πολιτικά είναι ξοφλημένη και εντελώς λαομίσητη. Μια χούντα, που με απίστευτη θρασύτητα χρησιμοποιεί έναν δημόσιο φορέα, ο οποίος βασίζει την ύπαρξή του στο υστέρημα του Ελληνικού Λαού, για να εξυπηρετεί τα στενά συντηρητικά συμφέροντά της και να πολεμά ύπουλα, άνανδρα, παράνομα, ανήθικα τον μοναδικό Υπολογίσιμο και Αληθινό της αντίπαλο, δηλαδή την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών