Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 04, 2014

Η Χρυσαυγειαδα συνεχίζεται από τους ρυπαροφόρους των ΜΜΕ... Δεν πήραν το μάθημά τους από την καταδικαστική απόφαση του Μπόμπολα και της φυλλάδας του!

Γράφει ο Αινείας

Συνεχίζεται ακόμη ένα Σαββατοκύριακο η "Χρυσαυγειάδα" από τις ρυπαροφυλλάδες που έχουν αναλάβει εξ' ολοκλήρου - κατόπιν σχετικής εντολής - την κατασυκοφάντηση και την διαστρέβλωση της αλήθειας για το Εθνικιστικό Κίνημα και τα στελέχη του.

Έτσι και αυτό το διήμερο τα ΜΜΕ θα αναπαράγουν τις αθλιότητες και τα ψέματα της "Εφημερίδας των Φωτομοντάζ" και του "Έθνους" του MEGAΛοεργολάβου Μπόμπολα.

Το περίσσιο θράσος τους όμως θα σταματήσει οσονούπω σε ακόμη μια δικαστική αίθουσα όταν και.....
θα αναγκαστούν να ζητήσουν συγγνώμη για τα λιβελογραφήματά τους, καταβάλλοντας και τις αντίστοιχες χρηματικές αποζημιώσεις, που με τη σειρά της η Χρυσή Αυγή γνωρίζοντας ότι είναι όλα λεφτά του ελληνικού λαού θα του τα επιστρέψει πίσω με δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης(διανομή τροφίμων και είδη ρουχισμού).

Ακούστε λοιπόν πλουτοκράτες και εκπορνευμένοι κομμουνιστές δημοκόποι... Υπάρχει πια τετελεσμένο και ανάλογο αντίτιμο για κάθε ψέμα σας. Για κάθε αθλιότητά σας..
Μέχρι να έρθει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού κάθε ψέμα σας θα πληρώνεται!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών