Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 12, 2014

NewsIt: "Δεν βγαίνουν τα κουκιά στην συγκυβέρνηση.... Πάμε σε πρόωρες εκλογές"

"Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι", είναι η συνήθης φράση του λαού για τις περιπτώσεις που κάποιος έχει πάρει κάποια απόφαση για μια πράξη αλλά δε θέλει να την... παραδεχθεί στον κόσμο.

Η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης της Κυβέρνησης μπορεί να πρόσθεσε λίγο πολιτικό χρόνο ακόμη στη Χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου ωστόσο με βάση τα πραγματικά δεδομένα (Όλοι και όλοι μόνο 2 "Ανεξάρτητοι" υπερψήφισαν την συγκυβέρνηση) κατέδειξε την αδυναμία των Σαμαρά - Βενιζέλου να ξεπεράσουν μεγαλύτερο εμπόδιο για τη συνέχιση της Κυβέρνησης που είναι η ψήφιση για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Αυτό διαβλέπουν και τα.....
μεγαλύτερα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης που προετοιμάζουν τον κόσμο για μια, ουσιαστικά, προεκλογική περίοδο αφού ο σκόπελος των 180 για Σαμαρά - Βενιζέλο είναι αξεπέραστος.

Χαρακτηριστικά το newsit του Ευαγγελάτου αναφέρει:

"Από αυτούς τους 23 ανεξάρτητους βουλευτές η κυβέρνηση Σαμαρά ανάλογα και με την πρόταση που θα καταθέσει για την Προεδρία της Δημοκρατίας αλλά και το αποτέλεσμα των τελικών διαπραγματεύσεων με την τρόικα, στην καλύτερη των περιπτώσεων μπορεί να ελπίζει σε μια θετική ψήφο 11-12 ανεξάρτητων βουλευτών και ίσως σε 4-5 βουλευτών της ΔΗΜΑΡ, μία εξ αυτών η Νίκη Φουντά. Δηλαδή να συγκεντρώσει περί τους 165-170 βουλευτές."

Υ.Γ.
Παρά τις απηνείς προσπάθειες για να διασωθεί η Χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου μετρά τις τελευταίες της ημέρες...

Όλοι και Όλες ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών