Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 24, 2014

Ασύλληπτη δημοσκόπηση, ανατρέπει τα πάντα... Δεύτερη Δύναμη η Χρυσή Αυγή με 18,5%!


H δημοσκόπηση - βόμβα που δημοσιεύθηκε στην "Ακρόπολη της Κυριακής" τινάζει το σάπιο πολιτικό σύστημα στον αέρα
Είναι «κρυφό» μυστικό όλων των αναλυτών και των δημοσκόπων. Οι δημοσιογράφοι το συζητούν μεγαλόφωνα πια και το κονκλάβιο του καθεστώτος αναζητά καθημερινά και νέους τρόπους για να σταματήσει το φαινόμενο που λέγεται ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που ως άλλος τιμωρός έρχεται να καθαρίσει την «ήρα από το στάρι», έτσι όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα το σκηνικό από το πολιτικοικονομικό κατεστημένο.
Συγκεκριμένα μυστική Πανελλαδική δημοσκόπηση που διενήργησε πρεσβεία στην Αθήνα, που ανήκει στο «δυτικό» μπλοκ σε πολύ υψηλό δείγμα (3000 ατόμων) την οποία φέρνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στη δημοσιότητα η ΑΚΡΟΠΟΛΗ τα κόμματα καταλαμβάνουν τα παρακάτω ποσοστά σε πρόθεση ψήφου:


ΣΥΡΙΖΑ 27,3%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  18,5%
ΝΔ 18,2%
ΠΑΣΟΚ 5,8%
ΠΟΤΑΜΙ 5,4%
ΚΚΕ 5,2%
ΑΝΕΛ 2,7%
ΛΑΟΣ  0,9%
ΔΗΜΑΡ 0.8%
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ 0.7%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 0,6%
ΕΠΑΜ 0.5%
ΑΛΛΟ 3,9%
ΛΕΥΚΟ/ΑΚΥΡΟ 2,1%
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ 6,4%
ΔΓ/ΔΑ   1%
Οι πιθανές έδρες που θα καταλάβουν τα κόμματα που μπαίνουν στην Βουλή έχουν ως εξής:
ΣΥΡΙΖΑ: 138, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 55, ΝΔ: 51, ΠΑΣΟΚ: 20, ΠΟΤΑΜΙ: 19 και ΚΚΕ: 17

Τα συμπεράσματα της δημοσκόπησης επισημαίνουν:
Την ΑΠΟΤΥΧΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ να εξασφαλίσει αυτοδυναμία, αφού τα ποσοστά του βρίσκονται σταθερά κάτω του 30% με πτωτικές τάσεις. Η πολυγλωσσία, η μετατόπιση προς το κέντρο, η μνημονιακή μετάλλαξη, ο εναγκαλισμός της με την επιχειρηματική ελίτ και τα σούρτα φέρτα του Τσίπρα με την Αγγελοπούλου έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στο μόρφωμα της Κουμουνδούρου.
Την ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΝΟΔΟ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ παρά τον λυσσαλέο ΠΟΛΕΜΟ του πολιτικού κατεστημένου… Είναι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ η πρώτη δημοσκόπηση που βγαίνει στον αέρα, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την ΑΚΡΟΠΟΛΗ, στην οποία η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι δεύτερο κόμμα, δημιουργώντας ένα νέο δίπολο εξουσίας. Αυτό δηλαδή που θα έχει πρωταγωνιστές τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το σημαντικότερο όλως είναι ότι η δημοσκόπηση διενεργήθηκε από «εχθρική πρεσβεία» προς την Χρυσή Αυγή.
Η ΝΔ του Αντωνάκη κατατροπώνεται καταγράφοντας συνεχιζόμενη και ΡΑΓΔΑΙΑ ΠΤΩΣΗ. Στην δημοσκόπηση καταλαμβάνει το 18,2% σε πρόθεση ψήφου, ωστόσο τα ποιοτικά στοιχεία της δημοσκόπησης, οδηγούν στο συμπέρασμα πως είναι πολύ πιθανόν τελικά να καταγράψει εκλογικά ποσοστά «ΠΑΣΟΚ του 2012», δηλαδή κάτω του 15%
Το ΠΑΣΟΚ παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες του Βενιζέλου, να στρατεύσει γύρω του ακόμα και τους χειρότερους εχθρούς του, για το καλό όλων, δηλαδή την βουλευτική ασυλία τους, «καταφέρνει» το «περήφανο» 5,8%, βάζοντας «από κάτω» το κόμμα του Μπόμπολα, συγνώμη «το ποταμάκι» του Θεοδωράκη εννοούσαμε, το οποίο καταλαμβάνει το 5,4% των ψηφοφόρων.
Το συστημικό ΚΚΕ της Κανέλλη, κρατάει τις δυνάμεις που θέλει για να παίζει το ρόλο που έχει επιλέξει. Δηλαδή αυτόν του «σωματοφύλακα» του συστήματος. Το ποσοστό του, μόλις που ξεπερνάει το 5%. Ακολούθως οι «ΑΝΕΛ» του Καμμένου δεν μπαίνουν στην Βουλή, με οριστική βεβαιότητα παρά τις προσπάθειες μέρος της διαπλοκής να τους στηρίξουν, για ν’ αποτελέσουν κι αυτοί δεκανίκι του κατεστημένου.
ΛΑΟΣ και ΔΗΜΑΡ, δηλαδή τα αποκόμματα του κυρ Φώτη και του Καρατζαφέρη ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΝΟΝΤΑΙ αφού βρίσκονται ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, κάτω του 1%!!!
Η εικόνα μιλά από μόνη της και τα σχόλια περιττεύουν. Το δίπολο της εξουσίας έχει  αλλάξει και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διεκδικεί επί ίσοις όροις την εξουσία όποτε και αν γίνουν οι επόμενες εκλογές.
Τα «Λοιπά κόμματα» εμφανίζουν ένα ιδιαίτερο υψηλό ποσοστό, λόγω του κατακερματισμού των ψήφων μεταξύ τους. Οι αναποφάσιστοι λόγω της πολιτικής συγκυρίας που τείνει να αποκτήσει χαρακτηριστικά προεκλογικής περιόδου λιγοστεύουν αρκετά σε σχέση με τις δημοσκοπήσεις που γνωρίζαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών