Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 22, 2014

Και αυτή την εβδομάδα γίναμε...ζούγκλα! 3 νέες "μαϊμού" δημοσκοπήσεις που κατακρεουργούν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.

Νέες γελοίες δημοσκοπήσεις θα κατακλύσουν και αυτό το Σαββατοκύριακο την κοινή γνώμη.
3 για την ακρίβεια, μέχρι στιγμής, έρχονται να προστεθούν στο μακρύ κατάλογο του απηνούς πολέμου από το καθεστώς για το εκμαυλισμό και τη χειραγώγηση του εκλογικού σώματος.

Ενδεικτικά και μόνο για λόγους καταγραφής - με σκοπό το χλευασμό όποτε και αν γίνουν εκλογές - θα τις αναφέρουμε.

Ξεκινάμε με την "εφημερίδα των Φωτομοντάζ" που δείχνει καθίζηση όλων των κομμάτων και αποψίλωση των ποσοστών τους πλην Χρυσής Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ (έστω λέει τη μισή αλήθεια).

Η εταιρεία "Public Issue" κάνει την έρευνα και δίνει τα εξής αποτελέσματα:

Συγκεκριμένα, στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει......
38,5% (35,5% τον Οκτώβριο στην έρευνα της ίδιας εταιρείας) και η ΝΔ 27% (27%). Στην τρίτη θέση βρίσκεται «Το Ποτάμι» με 8,5% (10,5%) και ακολουθούν το ΚΚΕ με 6,5% (6,5%), η Χρυσή Αυγή με 6% (6%), το ΠΑΣΟΚ με 5% (6%), οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3% (3%) και η ΔΗΜΑΡ με 1% (1%). Τα «λοιπά» κόμματα συγκεντρώνουν το 4,5% (4,5%).

Η εταιρεία "MRB" για την "Αγορά" του δριμύ κατήγορου της Χρυσής Αυγής, Νίκου Χατζηνικολάου και εντολοδόχου - μαριονέτα του Μαρινάκη και λοιπών πολιτικών για λογαριασμό της "δεξιάς παράταξης" δείχνει τα εξής:

Προβάδισμα 4,3% του ΣΥΡΙΖΑ (23,9%) έναντι της Ν.Δ. (19,6%).Στην εκτίμηση ψήφου η ψαλίδα μεταξύ των δύο κομμάτων διευρύνεται στο 5,5%.  Ακολουθεί το "Ποτάμι" (7,5%), το ΚΚΕ (5%) η Χρυσή Αυγή (4,9% - 6,3% στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής) και έπονται ΠΑΣΟΚ (4%) και ΑΝΕΛ (3,1%).

Αφήσαμε για το τέλος τη μεγαλύτερη "μαϊμού" από όλες. Την δημοσκόπηση της Metron Analysis όπως υπαγορεύτηκε από το Μαξίμου για την εφημερίδα "Παραπολιτικά" που έχει το θράσος να εμφανίζει σε υψηλότερο ποσοστό το ΠΑΣΟΚ από την Χρυσή Αυγή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(είναι εβδομαδιαίο το βαρόμετρό της για να εντυπωθεί πλήρως η προπαγάνδα στον εγκέφαλο των πολιτών που τη διαβάζουν...πώς βρίσκουν τα λεφτά για να κάνουν κάθε εβδομάδα δημοσκοπήσεις..... άγνωστο!!!)

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 23,3% και η ΝΔ 18,6%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται «Το Ποτάμι» με 5,9% και ακολουθεί το ΚΚΕ με 4,4%, το ΠΑΣΟΚ με 3,7%, η Χρυσή Αυγή με 3,5% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,8%.

Υ.Γ.
Σε όλες τις δημοσκοπήσεις διαφαίνεται ότι από την επόμενη Βουλή θα εκλείψουν η εγκληματική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ και οι ασυνάρτητοι Αν.Ελ.

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών