Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 13, 2014

Νέα Τιμητική διάκριση για τη Χρυσή Αυγή: Φιγουράρει στις λίστες Σιωνιστικών ΜΚΟ ως μια από τις Παγκόσμιες Δυναμείς... του εξτρεμισμού!


Η Χρυσή Αυγή στις «μαύρες λίστες» των Σιωνιστικών ΜΚΟ,  ανάμεσα στο Ισλαμικό Χαλιφάτο και την Αλ Κάιντα!

Ο «Οργανισμός για την αντιμετώπιση του Εξτρεμισμού» είναι μία από τις χιλιάδες ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο και έχουν σαν στόχο την απορρόφηση κρατικών κονδυλίων για την δαιμονοποίηση του Εθνικισμού.
Τα πλοκάμια αυτών των οργανώσεων ενίοτε φτάνουν στα υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια, τα οποία φροντίζουν να ασκούν πιέσεις εκεί που τελειώνει η πολιτική διπλωματία. Έτσι συμβαίνει και στην περίπτωση του «Οργανισμού για την αντιμετώπιση του Εξτρεμισμού»: Η ομάδα διευθύνεται από πρώην γερουσιαστές των ΗΠΑ, διπλωμάτες και πρώην (;)… πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, ανάμεσά τους αρκετοί Σιωνιστές που δεν βρίσκουν τίποτε το......
ακραίο στην πολιτική των ΗΠΑ ή του Ισραήλ…
Από ένα τέτοιο συνονθύλευμα, καμία εντύπωση δεν προκαλεί το γεγονός, ότι κατατάσσουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο ανάμεσα στις έξι «απειλές» για την παγκόσμια ειρήνη, δηλαδή για την σταθερότητα της τυραννίας του χρήματος.
Για να αντιληφθείτε την «σοβαρότητα» των αναφορών που πληρώνουν οι φορολογούμενοι όλου του κόσμου για να σιτίζονται οι ΜΚΟ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρίσκεται ως «απειλή» ανάμεσα στο Ισλαμικό Χαλιφάτο, την Αλ Κάιντα, την Μουσουλμανική Αδελφότητα και την Boko Haram της Νιγηρίας. Εκτός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, το μόνο πολιτικό κίνημα που βρίσκεται στη «μαύρη λίστα» των Σιωνιστών, είναι το Ουγγρικό Jobbik. Δηλαδή έχουμε δύο Εθνικιστικά κόμματα της Ευρώπης ανάμεσα σε τέσσερις ένοπλες ισλαμικές οργανώσεις!
Στην αναφορά τους για τον «εξτρεμισμό» στην Ελλάδα (δηλαδή την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ), δεν υπάρχει καμία πρωτοτυπία, παρά μόνο η μονότονη επανάληψη των γραπτών του Ψαρρά που χρηματοδοτεί η… θεία Άνγκελα Μέρκελ και που αναπαράγουν με θρησκευτική ευλάβεια, οι «Ψαρράδες» όλου του κόσμου.
Το μίσος των εξουσιαστών της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν λέει να καταλαγιάσει. Αυτό δείχνει ότι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών πορεύεται προς την σωστή κατεύθυνση. Όταν μας υβρίζουν οι υπερατλαντικοί εχθροί του Λαού και της Πατρίδας μας, τότε αυτό μόνο Τιμή μπορεί να προσδίδει στον πολιτικό μας αγώνα.
Νίκος Κωνσταντίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών