Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 23, 2014

«Χρυσαυγίτες στον δρόμο περνάνε»


«Χρυσαυγίτες στον δρόμο περνάνε» - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ήταν Σεπτέμβριος του 2013 όταν με αφορμή ένα θλιβερό γεγονός, το οποίο το Κίνημά μας καταδίκασε από την πρώτη στιγμή, ξέσπασε εναντίον της Χρυσής Αυγής μία πρωτοφανής δίωξη, ένα κυριολεκτικό κυνήγι μαγισσών. Ένα κυνήγι με μικροπολιτικούς σκοπούς, προετοιμασμένο από πολλούς μήνες στα υπόγεια του Μαξίμου. Πριν ακόμη την δολοφονία στο Κερατσίνι είχε αποφασίσει η Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου να στήσει την Χρυσή Αυγή κυριολεκτικά στον τοίχο.
Η κατηγορία πρωτοφανής: Για πρώτη φορά εκατηγορείτο ένα ολόκληρο κόμμα ότι ήταν… «εγκληματική οργάνωση» και η κατηγορία αυτή, η οποία είχε αναγγελθεί... πριν το έγκλημα (!) από παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας χαρακτηρίστηκε από δημοσιογράφους σαν «νομικό εφεύρημα που επινοήθηκε» και σαν «νομική ακροβασία». Από δημοσιογράφους όχι του χώρου της Χρυσής Αυγής, αλλά από τις εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ» και «δημοκρατία».
 Άρχισε τότε ένας.....
χωρίς προηγούμενο πολιτικός κανιβαλισμός κατά του Κινήματός μας από πολιτικούς όλων των παρατάξεων, από τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες. Λάσπη χωρίς τέλος από παντού.
Ήταν Σεπτέμβριος του 2013 όταν ξέσπασε ο διωγμός και έχουμε τώρα Νοέμβριο του 2014. Μέχρι εκείνον τον Σεπτέμβριο η Χρυσή Αυγή κυριολεκτικά κάλπαζε πολιτικά και πίστεψαν ότι με τις φυλακίσεις, τις δολοφονίες, τις  απαγορεύσεις, την κρατική τρομοκρατία και τις αναρχοκομμουνιστικές εγκληματικές ενέργειες εναντίον μας, ότι θα μας σταματήσουν. Έκαναν λάθος και η μεγαλύτερη απόδειξη γι' αυτό ήταν τα αποτελέσματα των εκλογών του Μαΐου, εκλογών δημοτικών, περιφερειακών και Ευρωπαϊκών, οι οποίες ανέδειξαν το Κίνημά μας ως την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.
Κυρίαρχη σε δρόμους και σε πλατείες, η μαχόμενη Χρυσή Αυγή μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013. Μάς πολέμησαν με τρόπο βρώμικο, μας φυλάκισαν, έβαλαν βόμβες στα γραφεία μας, μάς συκοφάντησαν. Παρ' όλα αυτά σήμερα δεκατέσσερις μήνες μετά παραμένουμε ζωντανοί. Νωπές οι μνήμες από τις πορείες του θριάμβου με τις Γαλανόλευκες να ανεμίζουν στον αγέρα, με τα Λάβαρα τα Εθνικιστικά να υψώνονται προκλητικά στον ουρανό και οι δρόμοι να αντηχούν «Χρυσαυγίτες στον δρόμο περνάνε». Πίστεψαν ότι με έναν βάναυσο τρόπο θα «λιώσουν» (αυτήν την έκφραση χρησιμοποίησε ο αρχιτέκτονας των διώξεών μας) την Χρυσή Αυγή. Πίστεψαν ότι με ένα προδοτικό DELETE θα διαγράψουν αυτό που είναι προορισμένο να ζήσει γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να παραδοθεί.
Έστησαν μια πρωτοφανή πολιτική σκευωρία. Ποιος δεν θυμάται τις συνεχείς επαναλήψεις με τα πλάνα των επεισοδίων στην λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου; Ε, λοιπόν, την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014 έγινε η δίκη και η δικαιοσύνη αποφάσισε ενάντια στην τηλεδίκη: ΑΘΩΟΙ οι κατηγορούμενοι! Επίσης προ ημερών έγινε και η δίκη στην Κρήτη και τα κακουργήματα της «εγκληματικής οργανώσεως» αποφάσισε το δικαστήριο ότι είναι απλά πλημμελήματα και επομένως δεν εντάσσονται στο εναντίον μας κατηγορητήριο. Ένα κατηγορητήριο αντάξιο ενός καθεστώτος Σταλινικού, ένα κατηγορητήριο χωρίς στοιχεία και αποδείξεις, βασισμένο σε πολιτική εμπάθεια και σε ολοφάνερους ψευδομάρτυρες.
Αλήθεια, δεν σκέπτονται οι κατήγοροί μας ότι εάν γίνει μία πραγματική ΔΙΚΗ και όχι μία άθλια ΤΗΛΕΔΙΚΗ, τότε όχι απλά θα δικαιωθούμε  μόνον, αλλά πολιτικά θα έχουμε επιτύχει μια συντριπτική νίκη; Δεν σκέπτονται ότι η ΑΛΗΘΕΙΑ κάποτε θα αποκαλυφθεί και η πολιτική σκευωρία θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος;
Ας δούμε, όμως, τα γεγονότα όπως εξελίχθησαν και την σχέση τους με το σήμερα. Σεπτέμβριος του 2013: Η Χρυσή Αυγή κυρίαρχη στην πολιτική ζωή. Σεπτέμβριος του 2013 και με αφορμή ένα έγκλημα η Χρυσή Αυγή στο απόσπασμα. Η ηγεσία της στην φυλακή, όλοι οι βουλευτές της κατηγορούμενοι, έρευνα και τρομοκρατία σε όλα της τα γραφεία σε ολόκληρη την χώρα. Όμως η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει. Τα κανάλια των «νταβατζήδων» αναλαμβάνουν εργολαβικά την λάσπη. Το ίδιο και οι φυλλάδες. Η κυβέρνηση προχωρεί άμεσα στην ψήφιση ενός αντισυνταγματικού νόμου, με τον οποίο στερεί από το Κίνημά μας, πριν καταδικασθούμε, την προβλεπόμενη από τον νόμο χρηματοδότηση. Πίστεψαν πάλι ότι χωρίς χρήμα θα γονατίσουμε. Πάλι έκαναν λάθος. Οι επαγγελματίες συκοφάντες μιλούν για βρώμικο χρήμα, σκοτεινούς χρηματοδότες και κρυμμένα οπλοστάσια. Δεν ευρίσκουν το ελάχιστον παρ' όλες τις συνεχείς έρευνες. Με χολερικά δημοσιεύματα πληρωμένοι κονδυλοφόροι ζητούν την καταδίκη μας και να τεθεί το κόμμα μας εκτός νόμου.
Την 1η Νοεμβρίου του 2013 δολοφονούνται δύο Χρυσαυγίτες έξω από τα γραφεία μας στα βόρεια προάστια των Αθηνών. Η τρομοκρατία φτάνει στο έσχατο όριο της. Πιστεύουν ότι το στυγερό έγκλημα θα τρομοκρατήσει τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες και τα γραφεία μας θα αδειάσουν. Πάλι κάνουν λάθος! Καινούρια γραφεία ανοίγουν, νέοι αγωνιστές πυκνώνουν τις γραμμές της Χρυσής Αυγής.
Τον Απρίλιο του 2014 έρχεται στην δημοσιότητα ένα φοβερό ντοκουμέντο. Ο ίδιος ο γενικός γραμματεύς της κυβερνήσεως, Μπαλτάκος, αποκαλύπτει και ομολογεί την πολιτική σκευωρία. Παραιτείται άμεσα από την θέση του, αλλά για την ουσία των αποκαλύψεων δεν γίνεται έρευνα. Θάβεται με κάθε τρόπο η τρομερή αποκάλυψη.
Τον Μάιο έχουμε εκλογές και στις εκλογές αυτές επιχειρούν να αποκλείσουν την Χρυσή Αυγή. Ο Άρειος Πάγος, όμως, με απόφασή του κρίνει ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα ΝΟΜΙΜΟ πολιτικό κόμμα. Μέσα σε καθεστώς τρομοκρατίας, χωρίς υλικά μέσα και με πλήρη αποκλεισμό από τα ΜΜΕ, το Κίνημά μας δίνει νικηφόρα την μάχη του: 9,4% στις Ευρωεκλογές και τρίτο κόμμα. 16% στην Αθήνα, 11% στην Αττική, 9% στην Κεντρική Μακεδονία, 8% στην Θεσσαλονίκη. Παντού παρόντες!
Νοέμβριος του 2014 και ευρισκόμεθα κατ' ουσίαν σε περίοδο προεκλογική, με επτά βουλευτές από τους δεκαέξι στην φυλακή, με τρεις σε κατ' οίκον περιορισμό και δύο με τον πρωτοφανή περιοριστικό όρο να μη μπορούν να... μιλήσουν δημόσια! ΧΟΥΝΤΑ με όλη την σημασία της λέξεως.
Η ώρα της Δικαίωσης δεν αργεί, ό,τι και να κάνουν, πάντα θα υπάρχουν γενναίοι άνδρες και γενναίες γυναίκες, που θα αντισταθούν στα βρώμικα σχέδιά τους, που θα δώσουν την μάχη για μια Εθνικιστική Ελλάδα.
Αυτό που προπαντός πληρώνει η Χρυσή Αυγή είναι ότι τόλμησε να αμφισβητήσει τον κυρίαρχο μύθο της μεταπολιτευτικής ψευτοδημοκρατίας των σκανδάλων, ότι κέρδισε το πεζοδρόμιο, ότι είπε την ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ενάντια στην κόκκινη χούντα, η οποία επικρατεί για σαράντα ολόκληρα χρόνια στην ιδεολογική και πολιτική ζωή της χώρας μας.
Ας γνωρίζουν ότι οι μνήμες δεν σβήνουν, πόσο μάλλον όταν είναι τόσο νωπές, τόσο ζωντανές. Η ώρα της επιστροφής  πλησιάζει, η ώρα που οι δρόμοι ολόκληρης της χώρας θα γεμίσουν και πάλι με ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ και ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΣ Αγωνιστές και Αγωνίστριες, η ώρα όπου και πάλι θα υψωθούν οι Σημαίες στα ουράνια και θα αντηχήσει και πάλι το τραγούδι μας «Χρυσαυγίτες στον δρόμο περνάνε».
Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


1 σχόλιο:

  1. Συμφωνα με εγκυρη δημοσκοπηση για την βορεια ελλαδα απο τον επαμεινωνδα πανα για λογαριασμο του μακελειο.gr συριζα 30,6% νδ 21% , ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 9,7% , πασοκ 6% , κκε 5% ποταμι 4,7% ανελ 3% περιπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών