Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 20, 2014

Διάλογοι "κάλλους" στη Βουλή μεταξύ βουλευτών του "συνταγματικού τόξου": "Άντε μωρή από εδώ...."

Το κοινοβουλευτικό τους "ήθος" επέδειξαν οι βουλευτές του "συνταγματικού τόξου" σε επιτροπή της Βουλής όταν και πάνω σε μια αντιδικία δε δίστασαν να βωμολοχήσουν ο ένας έναντι του άλλου, υπενθυμίζοντας και στους πιο...... αδαείς για πόσο "πολιτισμένους ανθρώπους" μιλάμε.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος σε επιτροπή της Βουλής μεταξύ των βουλευτών της ΝΔ, Β. Υψηλάντης-Δ. Κυριαζίδης και της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζ. Κωνσταντοπούλου:

Βασίλης Υψηλάντης: «Θα μπορούσα να πω πολλά για την κυρία. Σέβομαι όμως την διαδρομή του πατέρα της και μόνο αυτή».
Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δια του τραμπουκισμού δεν θα.....
καταφέρετε τίποτα».
Βασίλης Υψηλάντης: «Τραμπούκα είσαι και φαίνεσαι. Άκουσες τι σου είπα; Σεβόμουνα μέχρι σήμερα την διαδρομή του πατέρα σου. Μέχρι εδώ όμως ...»
Ζωή Κωνσταντοπούλου απευθυνόμενη προς τον πρόεδρο της Επιτροπής: «Ακούστε φρασεολογία!» Δημήτρης Κυριαζίδης (βουλευτής ΝΔ) «Άντε μωρή από εδώ…»


Μετά το παραπάνω συμβάν ο βουλευτής της ΝΔ, Β. Υψηλάντης οδηγήθηκε σε ιατρείο καθώς εμφάνισε σημάδια υψηλής πίεσης!
Το ίδιο ακριβώς θα αντιμετωπίσουν και οι πολιτικοί του ινστρούχτορες το βράδυ των εκλογών όταν θα ακούν πρώτο θέμα σε όλα τα κανάλια το "διψήφιο ποσοστό και τους 40 βουλευτές της Χρυσής Αυγής"

Υ.Γ.
Λείπουν οι "αγράμματοι, αμόρφωτοι και απολίτιστοι" βουλευτές της Χρυσής Αυγής και έχει επιδείξει υψηλό...κά(λ)λος το Κοινοβούλιο!

1 σχόλιο:

  1. Όλοι θα πάθουν το ίδιο. Ουδείς θα μείνει στη Βουλή. Μόνο οι Χρυσαυγίτες θα μείνουν στην Βουλή για να σώσουν την Ελλάδα.

    Αν μας εξύβριζαν με τέτοιους σικέ τόνους, τότε εμείς θα τους απειλούσαμε και με αποκαλύψεις που θα τους φόβιζαν, αποκαλύψεις τις οποίες γνωρίζει ήδη ο Ελληνικός Λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών