Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 29, 2014

Όλοι οι καλοί χωράνε στο ΣΥΡΙΖΑ..."Αριστεροί" - "Δεξιοί" και....απόκληροι να ενωθούν για τη... μάσα και την εξουσία!

Η Γιαταγάνα σε κεντρική ομιλία του Τσίπρα
Γράφει ο Αινείας

Όπως ήταν αναμενόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ, όντας ένα συστημικό κόμμμα, πήρε την εντολή... σχηματισμού κυβέρνησης από τους παγκόσμιους εξουσιαστές και αρχίζει να μεταμορφώνει το προσωπείο του, από ένα "αριστερό" κόμμα σε ένα..."μετριοπαθές μεταρρυθμιστικό, ανανεωτικό"!

Θεωρείστε δεδομένο ότι η λέξη "μεταρρύθμιση", "ανανέωση" θα παίξει κομβικό ρόλο στη ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ ως βασική λέξη - συνδετικός κρίκος - άκρως αντίθετων ιδεολογικά ανθρώπων, στελεχών, ομάδων.

Πρώτα "λεηλατήθηκε" το κόμμα από τους...πρασινοφρουρούς του ΠΑΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου, στη συνέχεια ήρθε η γόβα στιλέτο της Τζάκρη και οσονούπω θα έχουμε τους...."πατριώτες" Μακρή, Γιαταγάνη κτλ.

Όλο το πολιτικό φάσμα λοιπόν της Ελλάδος, υπό την σκέπη του Mr Alexis και της Γιάννας Αγγελοπούλου, και εποπτεία από.....
το ίδρυμα Levi και το Υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας!

Αυτό είναι λοιπόν το νέο κόμμα της.."μεταρρυθμιστικής αριστεράς".
Τώρα πώς θα συμπλεύσει ο "αγνός κομμουνιστής" Λαφαζάνης με τη Γιαταγάνα που υπερασπίστηκε - προς τιμήν της - τη Χρυσή Αυγή για το παράνομο κόψιμο της χρηματοδότησή της και το θέμα Μπαλτάκου, μόνο ένας....."περιούσιος" το ξέρει!

Και πώς η κα. Γιαταγάνα που αφιέρωσε μεγάλο μέρος του κοινοβουλευτικού της έργου για την παράνομη λαθρομετανάστευση και την άμεση αποπομπή τους θα τα βρει με τον...Στρατούλη και τις συνιστώσες που ωρύονται για πλήρη...απόδοση ιθαγένειας στους μετανάστες και αυτό μόνο ένας....."περιούσιος" το ξέρει!
 
Υπάρχει όμως κάτι κοινό που δεν αλλάζει για τους "δημοκράτες" και πάντα θα τους οδηγεί στην "εξεύρεση συμβιβαστικών λύσεων".

Γιατί όλους τους παραπάνω ενώνει ο....Μαμωνάς. Και ο Μαμωνάς είναι θεός του "περιούσιου".
Λύστε την εξίσωση για να δείτε ποιος κυριεύει τα...συστημικά κόμματα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών