Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 03, 2014

Τα συγκοινωνούντα δοχεία της Μέρκελ: Spiegel-Ψαρράς-Αντώνης Σαμαράς

Τη σκυτάλη της λασπολογίας από τους εγχώριους δημοσιογράφους της διαστρέβλωσης έλαβε το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, το οποίο δεν κάνει άλλο τι παρά να αναμασά την παραμύθα Ψαρρά, την οποία έντυσε με το μανδύα της εισαγγελικής πρότασης ο εγκάθετος της Χούντας Σαμαρά, εισαγγελέας Ντογιάκος.

Με αφορμή την φαιδρή και νομικά κωμική πρόταση Ντογιάκου, το γερμανικό περιοδικό πραγματοποίησε ένα εκτενές «αφιέρωμα» στη Χρυσή Αυγή, υιοθετώντας εξ ολοκλήρου τις αθλιότητες του ακροαριστερού δημοσιογράφου, με βάση τον οποίο συντάχθηκε το κατηγορητήριο εις βάρος ενός νομίμου πολιτικού κόμματος. Το δημοσίευμα, συνιστά επί της ουσίας την έκφραση της έντονης γερμανικής ανησυχίας για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή των Ελλήνων και κυρίως για την αμετακίνητη θέση της, μετά από δύο έτη κοινοβουλευτικής δράσης.

«Οι νεοναζί έγιναν ξαφνικά πολιτικοί», σχολιάζει με θράσος χιλίων πιθήκων ο αρθρογράφος, επιχειρώντας να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη σχετικά με τα αληθή κίνητρα της συκοφαντικής του επίθεσης εις βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών. Η πραγματική του ενόχληση, έγκειται στο...
γεγονός πως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν ήταν πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της κυβέρνησης Μέρκελ, όπως συμβαίνει με το σύνολο των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου. Λογικό συνεπώς να επιχαίρει το γερμανικό περιοδικό με τις παράνομες διώξεις τις οποίες εξαπέλυσε η ελεγχόμενη από την Μέρκελ Χούντα Σαμαρά.

«Είναι μία έκθεση που διαβάζεται σαν αστυνομικό μυθιστόρημα και κανείς στην Ελλάδα δεν θα θεωρούσε ποτέ εφικτά τα όσα περιγράφονται», γράφει με δραματικό τόνο ο αρθρογράφος σε μια απέλπιδα απόπειρα να μεγαλοποιήσει το ψέμα. Βεβαίως αποφεύγει να γράψει πως πράγματι κανείς στην Ελλάδα δεν θεωρεί εφικτά όσα περιγράφονται στην πρόταση του εισαγγελέα Ντογιάκου, διότι ακριβώς τίποτε από αυτά δεν απεδείχθη! Όλα όσα αναφέρονται, βρίσκονται μονάχα στους νοσηρούς εγκεφάλους εκείνων που έστησαν την μεγαλειώδη πολιτική σκευωρία η οποία εξελίχθηκε σε μεγαλοπρεπές φιάσκο. Ούτε λόγος φυσικά να γίνεται για σχολιασμό επί των αποκαλύψεων Μπαλτάκου, με τις οποίες ξετυλίγεται το κουβάρι της σκευωρίας σε όλο του το βάθος. Όμως αυτή την ουσιώδη παράμετρο την αγνόησαν οι εγχώριοι υπηρέτες του γερμανικού καπιταλισμού, θα την λάμβαναν υπόψη τα γερμανικά αφεντικά;

Η «εγκυρότητα» της δημοσιογραφικής εργασίας κορυφώνεται με την διαπίστωση πως «η Χρυσή Αυγή δρούσε για πολύ καιρό ανενόχλητη, γεγονός που οφείλεται και στους στενούς δεσμούς με τα σώματα ασφαλείας και τους πολιτικούς»! Αυτό αναφέρει με πανηγυρικό ύφος και η κιτρινοφυλλάδα του πασοκοεργολάβου του δημοσίου, ο οποίος μετατράπηκε σε εργολάβο του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, μιας και αυτό απαιτούν τα συμφέροντά του. Δεν αναφέρει όμως κουβέντα για την ταμπακέρα: που είναι οι αποδείξεις των κατηγοριών σας, εργολάβοι της συκοφαντίας;

Εν κατακλείδι, το γεγονός πως τα γερμανικά μέσα εξαπάτησης μας συκοφαντούν, αποδεικνύει πως ο Αγώνας του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος για την Πατρίδα και το Λαό, βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Αφού τα γερμανικά αφεντικά της Χούντας Σαμαρά και των ακροαριστερών στρατευμένων δημοσιογράφων ανησυχούν, τούτο σημαίνει πως το Κίνημα ισχυροποιείται και γιγαντώνεται.

Δεν λυπόμαστε καθόλου που η κυβέρνηση της Μέρκελ τρέμει στην ιδέα πως οι υποτακτικοί της στην Αθήνα απέτυχαν να εξαλείψουν τους Έλληνες Εθνικιστές. Καλά θα κάνουν λοιπόν οι τοκογλύφοι του Βερολίνου να κατανοήσουν πως στην Ελλάδα, πέρα από τους ραγιάδες του αντισυνταγματικού τόξου υπάρχουν και οι περήφανοι και απροσκύνητοι Έλληνες, υπάρχει η Χρυσή Αυγή.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Βρίσκονται τιμιοι Ελληνες πατριωτες στις φυλακες. Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οχι μονον αυτος βέβαια, περισσότερο απο ενα χρόνο. Στην Ελλαδα συντελειται το εγκλημα της εσχατης προδοσίας, με πολλούς ξένους, οπως οι Γερμανοί αυτης της κιτρινης φυλλάδας , πρόθυμους να συνδράμουν στον δικτατορίσκο της πλάκας , σαμαρά, για τους δικούς τους λόγους.
    Την αδικία δεν την θέλει ουτε ο Θεός ...ούτε ο διάβολος..
    Ο Νικος Μιχαλολιάκος θα κυβερνήσει αυτον τον τοπο. Θα δκαιωθει ο ιδιος, το κομμα του και ολοι οι αληθινοι Ελληνες πατριωτες. Είναι μοιραίο!!!!!!!!!!!!!!!!!


    ΦΕΡΕΛΠΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών