Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 21, 2014

Το κοινό στοιχείο Κουβέλη - Σαμαρά και ο... Πρόεδρος όλων των Ελλήνων του 1%!

Γράφει ο Αινείας

Εν μέσω αποκαλύψεων για τη σήψη του καταρρέοντος περιβάλλον Σαμαρά και εν γένει του πολιτικού συστήματος, τα ΜΜΕ έδωσαν μια νέα διάσταση στο θέμα της Προεδρικής εκλογής. Στο πώς θα μπορούσε ο Σαμαράς να πετύχει τον πολυπόθητο αριθμό (180) και να παραμείνει στην εξουσία με δέσμευση για εκλογές εντός ενός εύλογου χρονικού διαστήματος.

Το όνομα που "παίζουν" - ακόμη μια φορά - είναι αυτό του Φώτη Κουβέλη, ο οποίος ως γνωστόν είναι και "εκλεκτός" φίλος διάφορων πρεσβειών.
Το "Έθνος" παρουσιάζει μια "συμφωνία κυρίων" μεταξύ Σαμαρά - Κουβέλη και Βενιζέλου ώστε να στηριχθεί ο πρώτος για Πρόεδρος, από τον περασμένο Αύγουστο, η "Καθημερινή" τον υπονοεί ως....
την "κατάλληλη λύση" για να σταματήσει η αβεβαιότητα και η "Αγορά" του Χατζηνικολάου τον θεωρεί δεδομένο ως.... επόμενο Πρόεδρο Δημοκρατίας.

Όσο και αν είμαι πεπεισμένος για το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος είναι "καμμένο χαρτί", εντούτοις κάτι μέσα μου κοιτάζει καχύποπτα προς...Μέγαρο Μαξίμου. Ο παραλογισμός της εξουσίας - και όχι μόνο - μπορεί να οδηγήσει τον άνθρωπο σε απίστευτα πράγματα.

Είναι ποτέ δυνατόν τον άνθρωπο του 1%, που δεν τον θέλουν ούτε οι βουλευτές του κόμματος, κάποιος να τον κάνει Πρόεδρο Δημοκρατίας για όλους τους Έλληνες, ώστε να μείνει στην εξουσία άλλους 3 μήνες; (γιατί μόλις αποφυλακιστεί ο Αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, θεωρείστε δεδομένο ότι πέφτει η Κυβέρνηση άμεσα...).

Υ.Γ.
Έχουν κάτι κοινό οι δύο τους.. Είναι τόσο γατζωμένοι στην καρέκλα του Αρχηγού που δεν την αποχωρίζονται με τίποτα.
Ο Σαμαράς που είναι ικανός να προτείνει ακόμη και τον Μητσοτάκη ως Πρόεδρο Δημοκρατίας αρκεί να μη φύγει από το Μέγαρο Μαξίμου ενώ όλοι τον... διώχνουν, και ο Κουβέλης είναι το μοναδικό παράδειγμα - παγκοσμίως - πολιτικού αρχηγού που ενώ ΟΛΟΙ οι βουλευτές της Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ του δήλωσαν ότι δεν τον αποδέχονται, ζητώντας του να αποχωρήσει αυτός... παρέμεινε με το έτσι θέλω!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών