Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 18, 2014

«Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια, οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γ@μήσει»

Άρθρο του παράνομα προφυλακισμένου βουλευτή Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλου στον "Στόχο"

Διανύω τον 12ο μήνα της αιχμαλωσίας μου από το καθεστώς της Χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου. Επίορκοι παραδικαστικοί, με «εντολή Σαμαρά» μου στερούν ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ, με φτηνές δικαιολογίες που δεν αντέχουν σε οποιαδήποτε λογική κρίση. Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ - ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ του ΑΛΗΤΗ ΣΑΜΑΡΑ πλέον εξηγεί γιατί η προφυλάκισή μου είχε υπογραφεί 2 ημέρες νωρίτερα από την απολογία μου και γιατί ο Ντογιάκος βιαζόταν να με φυλακίσει χωρίς να διαβάσει καν το κατηγορητήριο μου, ξεστομίζοντας, για τα ανύπαρκτα μηνύματα που δήθεν έστελνα, το αμίμητο: «Ε, δε μπορεί...
κάπου θα υπάρχουν».

Τις πιέσεις του Τρελαντώνη Σαμαρά στον επίορκο, παραδικαστικό Ντογιάκο  ή «Παναθηναϊκάκια» έχει παραδεχτεί και η μητέρα του Ντογιάκου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο γιός της «βρίσκεται με το πιστόλι του Σαμαρά στον κρόταφο»! Όλα αυτά τα άκουσε και τα έμαθε ο κάθε Έλληνας από τα πιο επίσημα χείλη: Του χειρότερου και γλοιωδέστερου πρωθυπουργού της χώρας! Με αυτά τα υποκείμενα και όσους συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο σ’ αυτή την πολιτικό-δικαστική σκευωρία θα τα πούμε στα Δικαστήρια, όταν η Δικαιοσύνη καθαρίσει από το καρκίνωμα που ακούει στο όνομα «περιβάλλον Αθανασίου» ή αλλιώς «παράγκα Μπάμπη».

Ένα παραδικαστικό κύκλωμα που ξεκινάει από την Κουτζαμάνη και τον Ντογιάκο και καταλήγει σε κάτι απολειφάδια που συμμετέχουν στις αποφάσεις για τις παρατάσεις της προφυλάκισής μας, «νίπτοντας τας χείρας τους» και κάνοντας copy-paste τα μυθεύματα Ντογιάκου-Κλάπα για να μη δυσαρεστήσουν την παράγκα του Μπάμπη, ντροπιάζοντας τους Έντιμους Δικαστικούς που δίνουν καθημερινά την μάχη για μια Αξιόπιστη Δικαιοσύνη.


Μετά την αποκάλυψη της εντολής Σαμαρά στον Ντογιάκο για να μας «γ@μήσει» ΑΠΑΙΤΩ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΑΜΑΡΑ - ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ.

Όπως και να ‘χει, να είναι σίγουροι ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ότι η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ θα λάμψουν στον καθαρό ουρανό της Χρυσής Αυγής. Αυτοί οι σκοτεινοί, σκατόψυχοι συνωμότες με τα αιματοβαμμένα χέρια θα βρεθούν σύντομα στα κελιά της ΝΤΡΟΠΗΣ και στα σκουπίδια της Ιστορίας, όπως τους πρέπει.

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Πολιτικός Κρατούμενος
Βουλευτής Μαγνησίας
Φυλακές Κορυδαλλού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών