Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 05, 2014

ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ;

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μια υπερπερίεργη πρωτοβουλία «ανεξάρτητων» βουλευτών και δημαραίων, βρίσκεται σε εξέλιξη, για «συναινετική» εκλογή προέδρου της «δημοκρατίας» τους, από την παρούσα βουλή και συμφωνία για εκλογές κάποια στιγμή εντός του 2015.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο βουλευτής που συνυπογράφει το κείμενο, «καταβάλλεται μια προσπάθεια ώστε να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση ανάμεσα σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ».
Επίσης, ο δημαραίος βουλευτής Τσούκαλης (που εμφανίζεται να έχει υπογράψει το επίμαχο κείμενο μαζί με τους επίσης δημαραίους Φούντα και Ψύρρη), έκανε δηλώσεις στο ράδιο-Βήμα, στις οποίες είπε τα εξής περίεργα:...
«Η πρόταση απαιτεί συναίνεση των δύο κομμάτων, ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. Εάν δεν υπάρξει συναίνεση, είναι στον αέρα…»

Επειδή δε, δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, διερωτώμεθα: υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με νουδούλα και κλεφτο-ΠΑΣΟΚ σε εκλογή προέδρου απ’ αυτή τη βουλή;

Απάντηση: Ναι υπάρχει! Διότι οι περισσότεροι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν τρομάξει με τις νέες απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων, κι εφόσον γνωρίζουν πολύ καλά τη συμμορφωτική πολιτική που έχει δεσμευθεί να ακολουθήσει ως κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντί τους, ζητούν να βρεθεί κάποιος εύσχημος τρόπος να πάνε πίσω οι εκλογές. Οι πληροφορίες μας λένε ότι και η «ηγετική ομάδα» -τρομάρα τους!- του ΣΥΡΙΖΑ έχει την ίδια γνώμη, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δε βρίσκει τον «εύσχημο τρόπο» που λέγαμε, για να κάνει πίσω!

Όποιο λόγο κι αν επικαλεστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, έτσι και δώσει χείρα βοηθείας στους Σαμαροβενιζέλους έστω και μια μέρα, θα επιστρέψει κατευθείαν στα παλιά, γνώριμα ποσοστά του… Του 3-4%!

1 σχόλιο:

  1. Πάλι "δύσκολα" τους βάζετε.
    Θα διασπαστούν σε "προεδρικούς"
    και "μη προεδρικούς"...
    γαμώ το φελέκι τους δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών