Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 16, 2014

Γιάννης Παπαγιάννης: Ψευτοδημοσκόποι και κονδυλοφόροι τρέμουν το βατερλώ τους το βράδυ των εκλογών


Γιάννης Παπαγιάννης: Ψευτοδημοσκόποι και κονδυλοφόροι τρέμουν το βατερλώ τους το βράδυ των εκλογών

Διανύουμε ίσως την πλέον τρομοκρατική προεκλογική περίοδο των τελευταίων δεκαετιών και το γεγονός αυτό είναι αναμενόμενο από τη στιγμή που γκρεμίζεται η αντεθνική Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά.
Πληρωμένοι δημοσκόποι και κονδυλοφόροι παίζουν τα ρέστα τους αυτή την εξόχως κρίσιμη για τ' αφεντικά τους περίοδο. Άπαντες, έχουν αντιληφθεί το αναπόφευκτο που έρχεται. Απεγνωσμένα επιχειρούν να αντιστρέψουν το πολιτικό κλίμα: με ψεύδη ασύστολα, με κίβδηλες δημοσκοπήσεις, με απειλές, με πολιτική τρομοκρατία. Αυτήν τη «δημοκρατία» υπηρετούν.
Μέσα στον οχετό των λακέδων και αχυρανθρώπων της Χούντας, ξεδιακρίνουν λίγες μονάχα φωνές που σφυρίζουν σε ρυθμό διαφορετικό από εκείνο που ορίζει το διοικητήριο του Μαξίμου. Ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης, βρίσκεται μεταξύ αυτών. Περιγράφει την.....
πολιτική πραγματικότητα, η οποία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την κοινωνική. Στηλιτεύει κατ' ουσίαν τα έργα και τις ημέρες της αντεθνικής Χούντας και των ανδρείκελών της.
Δημοσκοπήσεις-μαϊμού, καλοπληρωμένες πολιτικές αναλύσεις από δημοσιογράφους-πραίτορες ενός Καθεστώτος Τυραννικού. Εκφοβισμός, τρόμος, μίσος, εκβιαστικά διλήμματα, είναι η πολιτική της κυβέρνησης των υποτακτικών. Από το βαθύτερο όμως σκοτάδι, ξεπηδά το πιο λαμπρό φως!
Το βράδυ των εκλογών οι μάσκες θα πέσουν. Μαζί τους και τα ποσοστά ανέκδοτο της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του κόμματος του Σ. Θεοδωράκη. Εκείνο όμως το οποίο θα προκαλέσει χαμόγελα στο δοκιμαζόμενο Λαό μας και κλάμα στους Τυράννους του, θα είναι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Ο δημοσιογράφος Παπαγιάννης πιάνει τον σφυγμό τον οποίο αδυνατούν να πιάσουν οι εργολάβοι της ενημέρωσης: τον κοινωνικό. Και η ελληνική κοινωνία πλήρωσε ακριβά τα τρομοκρατικά διλήμματα του 2012. Δεν είναι διατεθειμένη να πράξει ξανά το ίδιο λάθος!
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ακολουθεί το κείμενο του Γιάννη Παπαγιάννη στην Kontra news:
Θα γελάει ο κόσμος με τους δημοσκόπους.
Το κακό έχει παραγίνει με τις δημοσκοπήσεις. Κάθε εταιρεία δημοσιεύει ότι της κατεβάσει η... κούτρα της με αποτέλεσμα ο κόσμος όχι μόνο να μην καταλαβαίνει τι γίνεται αλλά σήμερα πια, να θεωρεί τους δημοσκόπους εξίσου διεφθαρμένους με πολιτικούς και δημοσιογράφους. Και πώς να μην τους θεωρεί; Ο κάθε δημοσκόπος εμφανίζει τα νούμερα που ο ίδιος θέλει και όλοι μαζί εμφανίζονται στην κοινή γνώμη ότι θέλουν πάση θυσία να κρατήσουν την κυβέρνηση στην εξουσία παραποιώντας νούμερα και αριθμούς.
Εμείς από την Kontranews δεν υποστηρίζουμε ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό. Φυσικά και μπορεί να υπάρξουν. Όχι όμως έτσι όπως τις παρουσιάζουν. Γιατί δεν είναι δυνατόν η ΝΔ να κυβερνά, το κλίμα στην κοινωνία να γίνεται ολοένα και χειρότερο και η κυβέρνηση να κερδίζει σε ποσοστά κλείνοντας την ψαλίδα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάποια στιγμή αυτή η ιστορία θα πρέπει να τελειώνει. Εάν η κυβέρνηση πιέζει ή ακόμα και εκβιάζει τους δημοσκόπους να βγουν και να το καταγγείλουν. Να βγουν και να δημοσιοποιήσουν τι ακριβώς συμβαίνει. Να το πουν όμως δημοσίως, γιατί με την τακτική τους αυτή τελικά θα ξεφτιλιστούν όχι οι πολιτικοί αλλά οι ίδιοι.
Εμείς θα κρατήσουμε τα νούμερα των δημοσκοπήσεων αυτής της Κυριακής. Ελπίζουμε να μην σκάσουμε στα γέλια το βράδυ της Κυριακής. Γιατί τα στοιχεία θα μείνουν στην ιστορία όταν θα γίνουν οι εκλογές. Και τότε πολλοί από τους δημοσκόπους θα τρέχουν να κρυφτούν. Όχι μόνο για τα ποσοστά που θα πάρει η ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για άλλα ποσοστά. Όπως για παράδειγμα τα ποσοστά του κόμματος του Στ. Θεοδωράκη.
Ή τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.
Θα έχει πολύ γέλιο αλλά και πολύ κλάμα το βράδυ της Κυριακής. Και όχι μόνο για ορισμένους πολιτικούς και δημοσιογράφους. Θα έχει πολύ γέλιο και κλάμα μαζί και για πολλούς «διαμορφωτές» της κοινής γνώμης. Εις το επανιδείν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών