Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 22, 2014

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

MNHMONIO
Άρθρο της Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Λέει ο Πρωθυπουργός, οι υποβολείς και τα φερέφωνα της πολιτικής του Τρόμου, πως όσοι διαφωνούν με αυτόν, είναι «ερασιτέχνες», και πως η Ελλάδα δεν σηκώνει τούτη την ώρα «πειράματα». Λένε ακόμη πως η χώρα χρειάζεται ενότητα, αυτοί που έδωσαν εντολή να φυλακιστούν οι μοναδικοί πολιτικοί τους αντίπαλοι. 
Ενότητα ναι, συναίνεση όχι
Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν πως η Χρυσή Αυγή, πρώτη και μόνη, συσπείρωσε τους Έλληνες ανεξάρτητα από.....
το πολιτικό τους παρελθόν, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι «Η Πατρίδα ενώνει». Με αυτό το κριτήριο δέχεται στις τάξεις της κάθε ελεύθερο Έλληνα, με αυτό και μόνο κριτήριο, και παρά την παράνομη στέρηση της κρατικής χρηματοδότησης που δικαιούται ως δημοκρατικά εκλεγμένο  κόμμα του ελληνικού κοινοβουλίου, εξακολουθεί να διανέμει τρόφιμα και ρουχισμό στους Έλληνες θύματα της πολιτικής των κομμάτων του μνημονίου.
Ενότητα λοιπόν, ΝΑΙ. Συναίνεση στην εξάρτηση και την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, στην ληστρική φορολόγηση, τον αφελληνισμό και την εξαθλίωση του λαού, ΟΧΙ. Αυτή η συναίνεση είναι συνενοχή. Και η ενοχή ανήκει πλήρως σε όσους έφεραν, ψήφισαν και στήριξαν τα μνημόνια.
Το πείραμα των μνημονίων
Ισχυρίζεται ο Πρωθυπουργός πως η χώρα δεν αντέχει πειραματισμούς. Τι φοβάται και ξορκίζει με απειλές περί «νέας μικρασιατικής καταστροφής» που εκστομίζουν τα «ακροδεξιά» αναχώματα του δήθεν πατριωτισμού που στήνει;
Ποια είναι τα πειράματα, κύριε Σαμαρά;
Τα τέσσερα χρόνια των περικοπών μισθών, συντάξεων και κοινωνικής πρόνοιας από τους Έλληνες, ήσαν και πείραμα και προμελετημένο έγκλημα.  Η διαρκής ύφεση της οικονομίας, τα λουκέτα των ελληνικών επιχειρήσεων, το ξεπούλημα της ελληνικής ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας, ήσαν πολιτικές αποφάσεις. Ήξερε ο Πρωθυπουργός και το επιτελείο του και πειραματίζονταν με τις αντοχές του Ελληνικού Λαού.
 «Πείραμα» είναι για τον κ. Σαμαρά  η εθνική παραγωγή στην οποία δίνει σαφή προτεραιότητα η Χρυσή Αυγή. Ο Σαμαράς και οι φίλοι του προτιμούν την εξάρτηση, τις εισαγωγές λεμονιών από την Τουρκία, γάλατος από τα Σκόπια και πατάτας από την Αίγυπτο, την καταστροφή της ελληνικής βιομηχανίας και βιοτεχνίας, το γκρέμισμα της «βαριάς βιομηχανίας»  του Τουρισμού με την αποφασισμένη αύξηση του ΦΠΑ, την πριμοδότηση των πολυεθνικών.
«Πείραμα» είναι για τον κ. Σαμαρά μια ηγεσία εθνική που θα ενθαρρύνει τους Έλληνες να πιστέψουν στην δύναμη του μυαλού και των χεριών τους. Τα τρωκτικά που τον χρηματοδοτούν επιχαίρουν  με τον Έλληνα ευνούχο των Βρυξελλών και φοβούνται τον Έλληνα αυτεξούσιο και  αυτάρκη, κυρίαρχο στην ευλογημένη γη του.
Για την Χρυσή Αυγή αποτελεί βεβαιότητα πως η Ελλάδα όχι χρειάζεται μα δικαιούται μια νέα αρχή σε βάση ισότιμη, όπως αρμόζει σε ελεύθερο κράτος. Βεβαιότητα ότι ο δρόμος του Σαμαρά διαιωνίζει τον δανεισμό και την υποταγή,  προωθεί το ξεπούλημα των δημοσίων αγαθών, βαθαίνει την ανεργία και την εξαθλίωση, και επιτείνει την θανατηφόρα αιμορραγία του λαού μας με την έξοδο των νέων προς ξένες χώρες και την δημογραφική παρακμή. Την βεβαιότητα αυτή μοιράζονται μαζί μας ολοένα περισσότεροι Έλληνες.
Αυτό ακριβώς φοβάται ο Σαμαράς και όσοι βρίσκονται πίσω του. Γι’ αυτό προβάλλει σαν ανάχωμα τον Φόβο του αγνώστου, τάζοντας στους σκλάβους  ένα σίγουρο ξερό παξιμάδι, με αντάλλαγμα το ζεστό τους χρήμα, τις περικοπές και τις περιουσίες γενεών που ξεπουλιούνται για να πληρωθούν οι αυθαίρετοι φόροι ώστε να συντηρούν την εξουσία αυτός και οι τοκογλύφοι.
Ας βάλουμε λοιπόν  στην άκρη τις κυβερνητικές βεβαιότητες που αποδείχθηκαν στυγνές απάτες. Με αυτές ταΐστηκαν πολίτες-πρόβατα που ψήφιζαν  τους δήθεν αντιπάλους  που τώρα μοιράζονται την μνημονιακή κουτάλα.
Οι ερασιτέχνες
Μιλούν οι επαγγελματίες του ψεύδους, οι τζογαδόροι των ελπίδων του λαού μας, για «ερασιτέχνες» που δεν θα ξέρουν πώς να χειριστούν τα θέματα του κράτους. Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Χερρ Γιούνκερ το δήλωσε πως προτιμά να συναλλάσσεται με «οικεία πρόσωπα».  Αυτό θέλουν, να είναι οι ίδιοι οι εξουσιαστές, ειδικοί στο να κλέβουν και να κερδοσκοπούν.
Απέναντι στα θρασιά πρόσωπα αυτών που πούλησαν νου και ψυχή στους δαίμονες της απληστίας και της μισανθρωπιάς, στέκεται μόνος και δυνατός, ο Έλληνας. Οι άλλοι λαοί ακολουθούν ξωπίσω του, ανάβοντας κεράκια από το Φως του.
Πριν την επίπλαστη ευημερία της Ε.Ε., θα συναντήσουμε την πρωταρχική Αλήθεια του Λαού μας, πλασμένη από τα χέρια και τον νου του «ερασιτέχνη». Αυτού που όπως εξηγεί το λήμμα, « ασχολείται από ευχαρίστηση, όχι με σκοπό το οικονομικό κέρδος».
Στην φυσική αριστοκρατία των αρχαίων και νέων εθνικοαπελευθερωτικών αγώνων, θα βρούμε  πώς πρέπει να κυβερνάται αξιοκρατικά ένας τόπος. Έτσι ξέρουμε, εμείς οι Ελληνες να προοδεύουμε: με αγάπη για τον τόπο μας. Κι η αγάπη αυτή για το χώμα και τις πέτρες μας άντεξε ως τον Μακρυγιάννη που όμνυε στα ζωντανά αγάλματά μας, και τους Κυπρίους αγωνιστές που προτιμούσαν να φάγουν πέτρες απ’ το να αφήσουν τη λευτεριά τους στα χέρια των αποικιοκρατών. Όλα, Άνθρωποι, Τέχνες, Ιδέες και Ράτσα, που κι αυτός ο Χρόνος δεν στάθηκε δυνατό να δαμάσει.
Αυτά, πριν την έλευση των γενιτσάρων της αλλοδαπής,  που καταχράστηκαν την εξουσία για να μας επιβάλλουν πώς πρέπει να ζούμε, τι πρέπει να σκεφτόμαστε, και πως πρέπει να αφήνουμε τις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της Πατρίδας μας και των παιδιών μας, στους «οικείους» των Γιούνκερ «επαγγελματίες» σαν τον Τζέφρυ, τον Τούρκογλου και τον Σαμαρά.
Εμείς οι Έλληνες, εμείς οι Χρυσαυγίτες στεκόμαστε απέναντι στους άψυχους και τους άμυαλους, και είμαστε άπαντες, Μαθηματικοί και Ναυτικοί, Φουρνάρηδες και Δικηγόροι, Κτηνοτρόφοι, Δάσκαλοι, Έμποροι και Βιοτέχνες, Στρατιωτικοί και Κληρικοί , εργάτες της μιας, μεγάλης και αδιαίρετης Ελλάδας.
Αν ο Πρωθυπουργός και τα παπαγαλάκια του εννοούν «ερασιτέχνη» αυτόν που κατά το λήμμα «χαρακτηρίζεται από προχειρότητα κι ανευθυνότητα» μιλούν για τον εαυτό τους. Ο μόνος επαγγελματισμός των ανεπάγγελτων του πολιτικαντισμού, είναι η ξενοδουλεία.
Απέναντι σε αυτούς, με ανθρώπους με γνώση και απόφαση που συστρατεύονται καθημερινά με τη Χρυσή Αυγή, με  τη βεβαιότητα πως πάνω απ’ όλα στέκει η Ελλάς, προχωρούμε. Και να είστε βέβαιοι πως θα νικήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών