Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 31, 2014

ΒΗΜΑ: "Ποτάμι, κλεφτό-ΠΑΣΟΚ και κόμμα Jeffrey κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Βουλής"


Διευθυντής «Βήματος»: Ποτάμι, κλεφτό-ΠΑΣΟΚ και κόμμα Jeffrey κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Βουλής

Γράφει ο Αντίοχος

Σχεδόν σε όλες τις (καραστημένες) «δημοσκοπήσεις», το ανύπαρκτο στον λαό μόρφωμα Ποτάμι καταλαμβάνει την… τρίτη θέση, εκτοπίζοντας την Χρυσή Αυγή. Την ίδια ώρα, ο υπάλληλος του Μπόμπολα Θεοδωράκης, δηλώνει… βέβαιος πως το κόμμα του θα είναι τρίτο.
Ωστόσο, ο διευθυντής του καθεστωτικού «Βήματος», Καρακούσης, ο οποίος και πολιτική πείρα έχει, αλλά και το προνόμιο να βλέπει τις κρυφές δημοσκοπήσεις, προβλέπει ότι το δήθεν τρίτο κόμμα θα κινδυνεύσει να μείνει εκτός βουλής. Ομοίως, θα κινδυνεύσουν, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και το νέο κόμμα του Jeffrey. Ιδού:
«Βάσει των παραπάνω, το έργο που θα παιχθεί στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα είναι πολύ σκληρό, δεν θα αφήνει πολλά περιθώρια στις υπόλοιπες πολλές μικρές δυνάμεις.
Κοινή είναι η πεποίθηση ότι ο.....
ενδιάμεσος χώρος μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ θα συνθλίβει στην κυριολεξία. Όσο μάλιστα κατακερματίζεται τόσο θα απομειώνεται.
Το ΠαΣοΚ, το επερχόμενο κόμμα Παπανδρέου, το Ποτάμι, οι όποιες κινήσεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς θα βρεθούν στη μέγγενη της πόλωσης, οι περισσότερες θα κινδυνεύσουν να μείνουν εκτός Βουλής».
(ΥΓ): Υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να λέει αλήθεια ο… Ποτάμης, ότι θα είναι τρίτο κόμμα. Εννοώντας, τρίτο κόμμα από το… τέλος!
Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών