Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 10, 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ σπάει το "εμπάργκο" και πάει..... MEGA, λόγω εκλογών!

Απρίλιος του 2013. Ο ΣΥΡΙΖΑ κηρύσσει "ανένδοτο" εναντίον του MEGA και του Πρετεντέρη και διαλαλεί ότι δε θα συμμετάσχει ποτέ ξανά σε εκπομπή που είναι παρών ο δημοσιογράφος του ΔΟΛ.
Στα πλαίσια αυτά βάζει ανθρώπους του να γεμίσουν το διαδίκτυο με φράσεις και εικόνες όπως "Εμπάργκο σε MEGA - ΔΟΛ".

Αφορμή ένα κείμενο του Πρετεντέρη που αφορούσε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και καυτηρίαζε την συμπεριφορά της, ταυτίζοντάς τη με του..Ηλία Κασιδιάρη (ύβρις!!).

Βέβαια μετά από την πάροδο 1,5 χρόνου, έχουν διαδραματιστεί αρκετά γεγονότα που δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπήκε στο...σωστό δρόμο και ετοιμάζεται να δώσει "Γη και Ύδωρ" στους δανειστές, ως η επόμενη κυβέρνηση του τόπου.

Στα παραπάνω πλαίσια οι....
ξένοι "νταβατζήδες" υποχρέωσαν σε συμφιλίωση του ΣΥΡΙΖΑ με τους "εγχώριους νταβατζήδες" και έτσι σήμερα στο κεντρικό δελτίο του MEGA εμφανίστηκε εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ - έστω και αν για τα μάτια του κόσμου απουσίαζε ο Πρετεντέρης -.

Οσονούπω ο ΣΥΡΙΖΑ θα φροντίσει να δώσει τα διαπιστευτήρια του και στους υπόλοιπους ολιγάρχες καθώς έχουμε εκλογές και πρέπει να προβληθεί ώστε να πάρει και τα ανάλογα ποσοστά.

Υ.Γ.
Εκλογές έχουμε... Ήταν δυνατόν να λείψει από το MEGAλο κανάλι το επόμενο κυβερνητικό στρατόπεδο;! Πώς θα διαμορφωθεί αν δεν περάσει από το MEGA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών