Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 31, 2015

19 Χρόνια πριν λίγοι Πιστοί - Σήμερα Χιλιάδες στο Δρόμο της Αρετής και της Τιμής - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Είναι από τις ημέρες που θα θυμάται κάποιος για πάντα. Είναι στιγμές που η Ιστορία θα κάνει την ...καμπή και θα οριοθετήσει νέους δρόμους για τα Έθνη.
Ήταν το 1996 και οι 3 Έλληνες

Μια χούφτα ανθρώπων - δεν ξεπερνούσαν τους 100 - μα απόλυτα Πιστών στην Ιδέα του Έθνους, με μπροστάρη τον Αρχηγό του Εθνικιστικού Κινήματος της Ελλάδος και με ορθά τα λάβαρα της Φυλής, θα δώσουν το παρών έξω από τη Βουλή και θα βροντοφωνάξουν "ΟΧΙ στην Εθνική μειοδοσία... ΟΧΙ στην προδοσία... Διεκδίκηση των Εθνικών Δικαιωμάτων μας".

Οι καιρικές συνθήκες δεν πτόησαν τους λίγους, τολμηρούς Εθνικιστές. Άλλωστε η ιδεολογία του Εθνικισμού αντιβαίνει τον ορθολογισμό και τον....
ρεαλισμό και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον καθωσπρεπισμό. Έτσι τα καιρικά φαινόμενα είναι απλά εμπόδια και όχι "άλλοθι" οκνηρίας ειδικά όταν επρόκειτο να προστατευτεί η Τιμή και να τιμηθούν οι Ήρωες.

Αυτοί οι λίγοι Πιστοί τότε άλλαξαν το ρου της ελληνικής Ιστορίας και σήμερα οδηγούν έναν λαό στη λύτρωση. Αυτοί οι λίγοι Πιστοί σήμερα δημιουργούν μια λαοθάλασσα εμφορούμενων με Ιδέες που δεν μπορούν να νικηθούν ούτε με όπλα, ούτε με την τρομοκρατία, ούτε με τη φίμωση.

Αυτοί οι λίγοι Πιστοί θα χαράξουν μια Νέα Πορεία για την Ελλάδα και θα έρθουν με τον πιο περίτρανο τρόπο να επιβεβαιώσουν τα απαύγασμα τον Αγώνα ενός άλλου τιτάνα του Εθνικισμού. 
Του υπέροχου José Antonio Primo de Rivera:

"Η επανασταση ειναι καθηκον μιας μειοψηφιας απροσιτης απο την μαζα η οποια εχει χασει το εσωτερικο της φως,θυμα μιας περιοδου παρακμης στο τελος της οποιας η αγονη συγχυση εχει αντικατασταθει απο την αποθαρρυνση.Μιας μειοψηφιας της οποιας τα πρωτα βηματα δεν θα γινουν δεκτα απο την κοινωνια μας με την χαρα και την λαμπροτητα της Νεας Ταξεως"

Μπορεί να λείπουν ως φυσική παρουσία, αλλά η νοητά - πνευματικά είναι ΠΑΡΩΝ. Τιμούν τους Ήρωες και γνέφουν προς τον λαό ότι η ήρθε η ώρα να πράξουν το αιώνιο καθήκον τους.

Είναι και η δική μας σειρά να τους ακολουθήσουμε.
Δεν είμαστε πια λίγοι. Είμαστε πολλοί και το όραμά μας μπορεί να πάρει σάρκα και το οστά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών