Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 21, 2015

ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΠΛΑΣΕ… ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

Νοσούσης της δικαιοσύνης η ελευθερία φοβάται και η δημοκρατία κινδυνεύει. Και το πολίτευμα ενός άδικου κράτους δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια οργανωμένη ληστεία εις βάρος αθώων. Όμως το αληθές και το δίκαιο ξεχωρίζει και λάμπει πάντα, ακόμα κι όταν όλοι είναι εναντίον του ενώ το άδικο παραμένει πάντα άδικο, ακόμη κι αν όλοι είναι υπέρ του.
Ο σεβασμός της αξιοπρέπειας του ανθρώπου, της ισότητας, της ελευθερίας,  της αλήθειας είναι εκδηλώσεις αμοιβαίες και αυτόματες και αποτελούν τον ορισμό της πιο σπουδαίας συμπαντικής αρετής, της  δικαιοσύνης.  Η δικαιοσύνη εξυψώνει τα έθνη και ....
αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό μιας ευνομούμενης πολιτείας. Η κρίση των δικαστών οφείλει να είναι ανιδιοτελής, δίκαιη και σωστή με γνώμονα την επιδίωξη της αλήθειας και την τήρηση των νόμων της πολιτείας και να δίνεται με ελευθερία πνεύματος και ψυχής.
Η αδικία σε έναν πολίτη αφορά όλους μας, γιατί όλο το έθνος αδικείται εκείνη τη στιγμή κι αυτό βιώνουμε σήμερα: Η αδικία εις βάρος του Ηλία Κασιδιάρη με τον παράνομο (παρά τον νόμο) εγκλεισμό του στη φυλακή,  αφορά ολόκληρο το ελληνικό έθνος, όλους τους Έλληνες, που αδικούνται κατάφορα λόγω έλλειψης δικαιοσύνης, άδικης και ιδιοτελούς κρίσης και μη τήρησης των νόμων της πολιτείας από επίορκους δικαστές για την εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων. Η καταδίκη ενός αθώου αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
Η ιδιωτική ζωή του πολίτη, σύμφωνα με το νόμο, οφείλει να είναι σεβαστή και να προστατεύεται από την πολιτεία και τα εντεταλμένα σ’ αυτό όργανά της και να μην εκτίθεται στα μάτια και τ’ αυτιά του οιουδήποτε, γινόμενη παράνομα φέιγ βολάν, για να εξυπηρετηθούν άνομα κομματικά συμφέροντα. Οτιδήποτε διαφορετικό συνιστά ποινικό αδίκημα, που πραγματοποιείται με σκοπιμότητα για να πλήξει την αξιοπρέπειά του και αν το άτομο αυτό είναι πολιτικό πρόσωπο, όπως στην περίπτωση του Ηλία Κασιδιάρη, αυτό αποτελεί συγχρόνως πλήγμα στους δημοκρατικούς θεσμούς και στο πολίτευμα της χώρας.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης συνελήφθη παράνομα όντας βουλευτής, κατηγορήθηκε, προφυλακίστηκε επίσης παράνομα χωρίς κατηγορίες που να έχουν νομική υπόσταση, τέθηκε σε κίνδυνο η σωματική του ακεραιότητα, λοιδωρήθηκε από τα ΜΜΕ που εξυπηρετούν οργανωμένα και αντεθνικά συμφέροντα με την παράνομη ανοχή, όπως αποδείχτηκε πρόσφατα,  της δικαστικής εξουσίας και η ιδιωτική του ζωή έγινε πρωτοσέλιδο σε χρηματοδοτούμενες από ξένα συμφέροντα ρυπαρές φυλλάδες και πληρωμένους κοντυλοφόρους με έναν σκοπό: Να σταματήσουν τον πολιτικό του λόγο που ξυπνά τον κοιμισμένο Έλληνα, αφυπνίζει συνειδήσεις και οδηγεί στην εθνική ανάταση για τη σωτηρία της πατρίδας και την αναγέννηση του έθνους. Τον κυνηγούν οι απάτριδες και οι μισέλληνες, γιατί έχουν καταλάβει την αξία του, την ηγετική του φυσιογνωμία και βέβαια διαπιστώνουν και τη δημοφιλία του.  Εκείνος όμως τους αντιμετωπίζει περήφανα και αλύγιστα με το πιο σημαντικό όπλο που διαθέτει: την ΑΛΗΘΕΙΑ.  Υπερασπίζεται την αλήθεια και είναι σαν να υπερασπίζεται τους θεϊκούς νόμους. Την αλήθεια που νικά το ψεύδος και την απάτη, την αλήθεια που θέτει στην υπηρεσία της πατρίδας, την αλήθεια που νικά κάθε εχθρική επιβουλή εναντίον του και εναντίον όλων των Ελλήνων, την αλήθεια του για τα δίκαια του έθνους, την ανεξαρτησία και την ελευθερία της πατρίδας και γράφει τις πιο λαμπρές σελίδες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών