Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 19, 2015

Οι δρόμοι της Αττικής ανήκουν στους Εθνικιστές... Ενημερωτικές δράσεις σε όλη την Αττική από Χρυσαυγίτες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νέα μηχανοκίνητη προεκλογική δράση από το Μέτωπο Νεολαίας και την Τ.Ο. Αθηνών - ΦωτορεπορτάζΌσο και να προσπαθεί το σάπιο καθεστώς των κλεφτών και των απατεώνων να αποκλείσει τη μοναδική αληθινή, λαϊκή φωνή από τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ τους, τόσο θα δυναμώνει η Πίστη και θα συνεχίζεται ο Αγώνας για να ελευθερωθεί η Πατρίδα στους δρόμους και τα πεζοδρόμια...

Μηχανοκίνητη πορεία Αθήνα



Μηχανοκίνητη εξόρμηση πραγματοποίησε το Σάββατο το πρωί 17-01-2015  κλιμάκιο της Τ.Ο. Αθηνών και του Μετώπου Νεολαίας παρουσία του Γραμματέα της Τ.Ο. Αθηνών και υποψήφιου Βουλευτή Α' Αθηνών με την Χρυσή Αυγή Βουλδή Ιωάννη.
Οι συναγωνιστές μοίρασαν ενημερωτικό υλικό στις περιοχές του κέντρου των Αθηνών σπάζοντας για μια ακόμη φορά τον αποκλεισμό που έχει επιβάλει το ένοχο πολιτικό κατεστημένο εις βάρος του Κινήματος μας.





Ενημερωτική Δράση στα Βόρεια Προάστια

Ο Γραμματέας και τα μέλη της τοπικής συνομίλησαν με πολύ κόσμο και εκτός από την αγάπη τους έγιναν αποδέκτες πολύ αρνητικών σχολίων για την Προδοτική συγκυβέρνηση των ΣαμαροΒενιζέλων και την άθλια ενδοτική πολιτική τους στους ξένους τοκογλύφους που επέφερε οικονομικό μαρασμό στην περιοχή με πλήθος καταστημάτων να έχουν κατεβάσει ρολά και πολλούς ανθρώπους καταδικασμένους  στην ανεργία και την εξαθλίωση.

Πολύ εύστοχη παρατήρηση από πολίτες της τοπικής κοινωνίας για πολλά λεφτά πεταμένα σε αφίσες και περίπτερα του «Δημοκρατικού τόξου» που δεν τυγχάνουν καμίας προσοχής από τον απλό Έλληνα, ενώ η Χρυσή Αυγή χωρίς καμία οικονομική στήριξη ή να παίρνει άπλετο χρήμα από τα δημόσια ταμεία, κάνει προεκλογικό αγώνα στον δρόμο με μόνη πηγή εσόδων τα μέλη της ενώ ταυτόχρονα δεν έχει σταματήσει ποτέ το κοινωνικό της έργο με διανομές τροφίμων, αιμοδοσία κλπ. Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση έληξε και αυτή η προσωπική επαφή της Χρυσής Αυγής με τον απλό Έλληνα Πολίτη και με το ηθικό των μελών μας ακμαιότατο για ακόμα περισσότερες δράσεις της τοπικής μας.


Ενημερωτική Δράση στα Νότια Προάστια
Δυναμική ενημερωτική δράση από την Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων σε κεντρική λαϊκή αγορά
Συναγωνιστές από την Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων πραγματοποίησαν δυναμική ενημερωτική εξόρμηση στην κεντρική λαϊκή αγορά στο Άνω Καλαμάκι το Σάββατο 17 Ιανουαρίου. Διανεμήθηκε έντυπο υλικό στον κόσμο και σε αυτοκίνητα. Ο κόσμος υποδέχτηκε με ενθουσιασμό τους συναγωνιστές μας, ενώ σε πολλές περιπτώσεις, έγιναν θερμές συζητήσεις με τον κόσμο, ενώ άλλοι αγκάλιαζαν τους συναγωνιστές μας και εκείνοι υποσχέθηκαν με την σειρά τους για νέες και συχνότερες δράσεις.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών