Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 22, 2015

ΑΦΥΠΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΔΗΓΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Γράφει ο Αθανάσιος

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.
Η ιστορική μνήμη με υποχρεώνει να σας υπενθυμίσω κάποιες εμπειρίες που βιώσαμε όλοι όσοι είχαμε την ΤΙΜΗ να γίνουμε κοινωνοί της ιδέας μας σε αρκετά παλαιές και δύσκολες εποχές, εμπειρίες που σήμερα φαντάζουν μακρινές αλλά ταυτόχρονα και τόσο επίκαιρες.
Όταν στην αυγή της δεκαετίας του ’90 μία χούφτα ρομαντικοί και (σύμφωνα με την καθεστωτική προπαγάνδα) «ακραίοι» διεμήνυαν στον ελληνικό λαό τα δεινά που επέρχονται, ένεκα των προδοτικών, έκνομων και εθνοαποδομητικών ενεργειών των πολιτικάντηδων, λίγοι ήταν αυτοί που έκαναν τον κόπο να εξετάσουν έστω κι ως ενδεχόμενο, τις αλήθειες που καταμαρτυρούσε (από τότε) το Κίνημά μας.
Η περιθωριοποίηση και οι απηνείς διώξεις (από τότε), που ελάμβαναν χώρα από τις «προοδευτικές» συμμορίες των αρχικλεφτών πολιτικάντηδων, την εν λόγω εποχή, δε λύγισαν, δεν πτόησαν και δεν κλόνισαν ούτε στο ελάχιστο την ΠΙΣΤΗ και την αφοσίωση των λίγων αυτών ρομαντικών στα ιδανικά της Πατρίδας.
Ιδανικά που εν μέσω των μεγάλων σκανδάλων των πολιτικάντηδων, της υλιστικής και καταναλωτικής κι ευδαιμονίας και της επίπλαστης ευμάρειας, με τις οποίες σκοπίμως διαπότιζαν την κοινωνία οι...
εν λόγω επαγγελματίες απατεώνες, φάνταζαν «ξεπερασμένα» και σε πολλές περιπτώσεις όσοι τα επικαλούντο χαρακτηριζόταν ως «γραφικοί».
Τα χρόνια όμως κυλούσαν και η διάβρωση που επέφεραν στην ελληνική κοινωνία οι απατεώνες, ξενόδουλοι, σφετεριστές του πολιτεύματος, με τις άθλιες και εθνοαποδομητικές «πολιτικές» τους, προχωρούσε όλο και πιο βαθιά στις δομές και τα θεμέλιά της.
Η εξαγορά ψήφων και συνειδήσεων των ελλήνων, η εθελοτυφλία τους μπροστά στις καταφανέστατες κλεψιές και ανομίες, η οικοδόμηση ενός διαπλεκόμενου συστήματος εξουσίας μεταξύ πολιτικάντηδων, πλουτοκρατών, καναλαρχών, μεγαλοεργολάβων, λάμβαναν χώρα εξόφθαλμα και αδιαμφισβήτητα.
Απλά είχε εξαγοραστεί με δόλιο τρόπο η σιωπηρή αποδοχή και κατά συνέπεια, συνενοχή των ελλήνων.
Έφτασε λοιπόν η στιγμή κατά την οποία τα παραμύθια της μεταπολιτευτικής κοινοβουλευτικής φενάκης δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα προσχήματα εμπρός στη νομοτελειακή κατάρρευση του σάπιου αυτού πολιτειακού οικοδομήματος.
Η φτωχοποίηση, η εξαθλίωση και ο εξευτελισμός των ελλήνων από τους ίδιους τους ξενόδουλους και αφερέγγυους δυνάστες του, επήλθε ως φυσική συνέπεια της διάλυσης κάθε έννοιας συντεταγμένου κράτους και όπως ήταν αναμενόμενο, απειλεί πλέον ξεκάθαρα με εξαφάνιση το Έθνος που διέδωσε στην οικουμένη τα φώτα του πολιτισμού.
Από αυτούς τους εξαπατημένους, προδομένους και εξαθλιωμένους έλληνες, έρχεται σήμερα το δυσώδες και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα να ζητήσει εκ νέου την ψήφο τους, ώστε να επεκτείνει την προδοτική και μιαρή του ύπαρξη σε βάρος της Πατρίδας και του Έθνους.
Μία ψήφος η οποία εφόσον δοθεί εκ νέου σε αυτά τα ανυπόληπτα και ιδιοτελή κατακάθια της κοινωνίας, αποτελεί νομοτελειακά την ταφόπλακα του ελληνισμού.
Το Κίνημά μας έχει το προνόμιο να είναι αυτό που με πυγμή, ανιδιοτέλεια και πίστη στις αρχές του, καταδίκαζε, στηλίτευε και αντιμαχόταν αυτή τη μεταπολιτευτική λαίλαπα εδώ και 30 χρόνια.
Οι διώξεις και οι έκνομες μεθοδεύσεις του διεφθαρμένου κρατικού μηχανισμού σε βάρος μας, δεν είναι καινοφανείς, ούτε αποτελούν προνόμιο ορισμένων γελοίων υποκειμένων όπως ο Σαμαράς, ο Αθανασίου, ο Δένδιας, ο «παναθηναίκάκιας» και όλη αυτή η καταρρέουσα παρακρατική συμμορία.
Η φωνή των ελλήνων Εθνικιστών αποτέλεσε διαχρονικά τη φωνή της αλήθειας, της εθνικής συνέγερσης και αφύπνισης.
Αυτή την αφύπνιση επικαλούμαι αυτή την, ομολογουμένως, κρίσιμη στιγμή για το Έθνος μας και προτρέπω κάθε έναν από εμάς να συμβάλλει με κάθε τρόπο ώστε να επιτευχθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό.
Το γεγονός ότι υπάρχουν φοβισμένοι, πλανεμένοι ή (το χειρότερο) αδιάφοροι συμπατριώτες μας, σχετικά με την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση, δεν πρέπει να μας οργίζει, ούτε φυσικά και να μας αποθαρρύνει.
Έχουμε τόσο το ηθικό ανάστημα, την καθαρή συνείδηση αλλά και τις θυσίες των συναγωνιστών μας (δολοφονημένοι και πολιτικοί κρατούμενοι) ως παρακαταθήκη, ώστε να μην επιτρέπουμε στους ποδηγετημένους συμπατριώτες μας καμία απόπειρα συνταυτισμού μας με το σάπιο πολιτικό κατεστημένο.
Έχουμε τα καθαρά χέρια και την ιδεολογική δύναμη ώστε να πείσουμε τον κάθε συνέλληνα για το δίκαιο και το ηθικό του αγώνα μας.
Πάνω απ όλα όμως έχουμε ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ απέναντι στα εκατομμύρια των προγόνων μας και στα ίδια τα παιδιά μας, να διαφυλάξουμε τη Φυλή μας, την Πίστη μας και την Πατρίδα μας από την πανώλη των προδοτών πολιτικάντηδων, αυτά τα σιχαμερά υποκείμενα που έρχονται εκ νέου να ζητιανέψουν σήμερα, αναίσχυντα και προκλητικά, τη συνενοχή των ελλήνων στις προδοσίες και τις ανομίες τους.
ΑΦΥΠΝΙΣΤΕ τους λοιπόν συναγωνιστές, μην αφήσετε κανένα να δηλώσει, δια της ψήφου του, την ανοχή-συνενοχή του προς τα προδοτικά μιάσματα της ελληνικής κοινωνίας, τους καταστροφείς της Πατρίδας, τους πολιτικάντηδες του «συνταγματικού τόξου».
Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών