Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 09, 2015

Ο Καμμένος θα μείνει τελικά μόνος και έρμος στο κομματίδιό του....Του έφυγε και επίσημα ο κομμουνιστής Ευρωβουλευτή του Μαριάς...

MARIAS
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Άλλος ένας πολιτικός "αρχηγός" που θα αποχωρήσει από την πολιτική με σκάφη, εκατομμύρια ευρώ στις τράπεζες και...μερικά ακίνητα.

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Χωρίς ευρωβουλευτή έμεινε το κόμμα (και προσεχώς… πτώμα) του προέδρου Πάνου, μιας και την κοπάνησε –και επισήμως πλέον- ο (κομμουνιστής) Μαριάς.
Έτσι, με αφορμή δηλώσεις του… καπετάν-Πάνου (ένεκα το κότερο…) στην εκπομπή Αντιθέσεις του τηλεοπτικού σταθμού Κρήτη TV τη Δευτέρα 5/1/2015, ο Μαριάς δήλωσε ότι «δεν έχει καμιά πολιτική και οργανωτική σχέση με τους ΑΝΕΛ μετά τη μνημονιακή τους στροφή».
Ιδού: «Δηλώνω για άλλη μια φορά ρητά και κατηγορηματικά ότι....
δεν έχω καμιά πολιτική και οργανωτική σχέση με τους ΑΝΕΛ μετά τη μνημονιακή τους στροφή που συντελέστηκε με τις αποφάσεις του Συνεδρίου τους και τη συνακόλουθη παραβίαση εκ μέρους τους της από 12/4/2012 Προγραμματικής Συμφωνίας ΑΝΕΛ/ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ σύμφωνα με την οποία τα δύο Κινήματα δεσμεύτηκαν “από κοινού ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση σύμπραξης προεκλογικά ή μετεκλογικά με κόμματα ή βουλευτές που ψήφισαν έστω και ένα Μνημόνιο”».
(ΥΓ) 1: Σε κάθε περίπτωση, η μνημονιακή στροφή δεν πρόκειται να ωφελήσει τον πρόεδρο Πάνο, καθότι θα μείνει ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ εκτός βουλής και δε θα μπορέσει να παίξει παιχνιδάκια (τύπου plan B) εις βάρος των ψηφοφόρων του…
(ΥΓ) 2: Άντε γεια σου Πανούλη!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών