Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 08, 2015

DEUTSCHE WELLE: Ο MISTER TSIPRAS ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ»

Γράφει ο Αντίοχος

Στο τι μέλλει γενέσθαι μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και την αναμενόμενη επικράτηση του παρδαλού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται η φωνή της φράου Μέρκελ (Deutsche Welle). Σύμφωνα, λοιπόν, με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, η όλη αντιπαράθεση για μια ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ γίνεται μόνο και μόνο για να επηρεαστούν οι ψηφοφόροι. Καθότι, θεωρεί σιγουρότατο πως ο mister Tsipras θα βρει τη «χρυσή τομή» με τους διεθνείς τοκογλύφους (αφήνοντας να εννοηθεί πως τα έχουν βρει ήδη…) και απλώς ψάχνει έναν τρόπο να μην τον πάρουν με τις… πέτρες οι ψηφοφόροι, πολλοί εκ των οποίων (προφανώς οι πιο αφελείς, οι πάντοτε ευκολόπιστοι και πάντα προδομένοι…) νομίζουν ότι θα… σκίσει το Μνημόνιο. Και σύμφωνα πάντα με την Deutsche Well, ο τρόπος εξαπατήσεως των ψηφοφόρων, βρέθηκε. Το τυράκι στη φάκα θα είναι μια νέα επιμήκυνση, την οποία ο mister Tsipras θα εμφανίσει στο εσωτερικό ως… «μεγάλη νίκη» και «αποτέλεσμα σκληρής διαπραγμάτευσης»! Ιδού πως εξαπατούν τον ελληνικό λαό:    

«Πόσο πιθανή είναι η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ; Θα οδηγούσε την χώρα του εκτός ευρωζώνης ο Αλέξης Τσίπρας ως πρωθυπουργός; Το σίγουρο είναι ότι αυτό δεν αποτελεί στόχο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης…
Στο μεταξύ ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε νερό στο κρασί του. Από εκεί που μιλούσε για...
μονομερή καταγγελία των ελληνικών υποχρεώσεων, προτίθεται σήμερα να «διαπραγματευθεί» με τους πιστωτές και να προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες μόνο αν αναγκαστεί. Πετάει συνεπώς το μπαλάκι στους δανειστές.

Σε περίπτωση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ το πιθανότερο είναι οι πιστωτές να «ελαφρύνουν» τα βάρη που επωμίζεται σήμερα η Ελλάδα, ίσως με τη μορφή μιας νέας επιμήκυνσης, στην οποία είχε αναφερθεί ο πρώην ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Όλι Ρεν σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel. Ένα τέτοιο βήμα θα είναι φυσικά αποτέλεσμα… «σκληρών διαπραγματεύσεων», τουλάχιστον προς τα έξω. Δεν θα ήταν άλλωστε η πρώτη φορά. Και έτσι δεν θα πληγεί το κύρος καμιάς πλευράς. Ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορούσε να πει στους ψηφοφόρους του ότι απέσπασε κάτι και οι πιστωτές ότι τίποτα δεν άλλαξε στους όρους για τη χορήγηση στήριξης. Διότι ζητούμενο για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές είναι να αποφύγουν πολιτικές και οικονομικές «αναταράξεις» στην ευρωζώνη».

(ΥΓ): Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών