Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 17, 2015

Lykavitos.gr: "Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με διαφορά από τους υπολοίπους.."

Αν κάνει κάποιος τις τελευταίες ημέρες μια περαντζάδα από τις διαφημιστικές εταιρείες θα διαπιστώσει ότι όλες, ανεξαιρέτως, λειτουργούν για λογαριασμό κομμάτων, βουλευτών, πρεσβειών, εταιρειών, ΜΜΕ κ.α. με σκοπό τη διενέργεια δημοσκοπήσεων.

Πρόσβαση στις περισσότερες εξ' αυτών έχουν κυρίως τα καθεστωτικά ΜΜΕ που αποτελούν το βασικό συνδετικό κρίκο όλων των παραπάνω.
Ένα ισχυρό παραπολιτικό site, με διασυνδέσεις στον τραπεζικό τομέα και την οικονομική ολιγαρχία, είναι το lykavitos.gr το οποίο και απηχεί κυρίως τις απόψεις του συστήματος, με ελαφρά κλίση προς τη ΝΔ - άρα αν ειπωθεί κάτι "καλό" για τη Χρυσή Αυγή έχει ιδιαίτερη αξία.

Δημοσιεύει λοιπόν όλες αυτές τις πληροφορίες των κρυφών δημοσκοπήσεων και διαπιστώνει ότι η "σταθερά" σε όλες τις δημοσκοπήσεις είναι ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα και αυτό δε θα....
αλλάξει, καθώς το "ΠΟΤΑΜΙ" λόγω της κοινωνικής του ανυπαρξίας χάνει ψήφους καθημερινά.

Ας δούμε τι γράφει επακριβώς:

Αλλά εκτός από τις δημοσκοπήσεις που έχουν παραγγείλει και θα δημοσιεύσουν οι εφημερίδες και τα κανάλια, τρέχουν και μετρήσεις κοινής γνώμης για κόμματα, ξένες κυβερνήσεις αλλά και εγχώριους επιχειρηματίες.  Αυτές λοιπόν οι δημοσκοπήσεις και οι μετρήσεις, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lykavitos.gr έχουν τα εξής κοινά δεδομένα και χαρακτηριστικά:

– Τρίτο κόμμα – παρά την δημοσκοπική εικόνα που υπάρχει – θα είναι η Χρυσή Αυγή. Αφού εκτός του ότι οι ψηφοφόροι της “Χρυσής Αυγής” δεν αποκαλύπτουν όλοι τις προθέσεις τους στους δημοσκόπους, το τελευταίο διάστημα “Το Ποτάμι” δέχεται ισχυρές πιέσεις και υπάρχουν σημαντικές διαρροές - κυρίως προς την Νέα Δημοκρατία.

Υ.Γ.
Το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου θα βουλώσουν πολλά στόματα και θα πολλοί θα τρίβουν τα μάτια τους με αυτά που θα δουν, για αυτό καλό είναι να προμηθευτούν από τώρα χάπια - σιρόπια και αλκοόλ!

Υ.Γ.2
Ο Αγώνας συνεχίζεται... Δεν υπάρχει καμιά ανάπαυση. Για να φύγουν οι προδότες και οι κλέφτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών