Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 04, 2015

Ο Ξηρός, ο Τρύφων Σαμαράς, η Τζένη Χειλουδάκη και το... twitter

Γράφει ο Αινείας 

Πιάστηκε ο Χριστόδουλος Ξηρός λίγο πριν τις εκλογές, ως ένα "δώρο" των 'εμπόρων των Εθνών' στους "δεξιούς" με μοναδικό σκοπό να περιορίσουν τη συντριβή του Σαμαρά.

Ο Ξηρός ήταν άλλωστε το γνωστότερο και καλύτερο πιόνι τους. Φαίνεται άλλωστε από το παρουσιαστικό του, μέχρι τη "δράση" του και το χαρακτήρα του.
Λειτουργούσε και λειτουργεί ως ένας ανθρωπάκος, που απλά εκτελεί εντολές. Για αυτό και το "χρονικό" και ο τρόπος της σύλληψης του μοιάζει τόσο απλοϊκός. Ακριβώς γιατί ήταν και είναι ανίκανος να κάνει κάτι δυναμικό.

Η γελοιότητα των δεδομένων της σύλληψής του ξεπερνά κάθε φαντασία και μόνο εγκεφαλικά ανεπαρκής δεν καταλαβαίνει ότι....
δεν είναι τυχαίο ότι συνελήφθη τώρα.

Είναι δυνατόν ένας αξιοθρήνητος άνθρωπος, με μαλλί λες και πάει για βίντεοκλιπ της Τζένης Χειλουδάκης, να διαμένει σε μεζονέτα που κάνει "μπαμ", σε περιοχή νεόπλουτων και να κυκλοφορεί καθημερινά με ποδήλατο, την ώρα που η περιοχή έχει μόνο τζιπ, να τον είχαν υποψιαστεί ή να μην γνώριζε η ΕΛ.ΑΣ;! (Όποιος απαντήσει "όχι" ας βάλει γρήγορα NERIT... Ξεκινά το Δελτίο Ειδήσεων).

Ο Χριστόδουλος Ξηρός ένα ανθρωπάκι που το "κούρδιζε" και το "έντυνε" κατά τις περιστάσεις και όπως ήθελε ο 'αιώνιος εχθρός' έχει πολύ εύστοχα γελοιοποιηθεί από όλο τον κόσμο.
Είναι τυχαίο που ένας, κατά τα ΜΜΕ, "νοσηρος, αιμοβόρος τρομοκράτης - δολοφόνος", λοιδορείται και εξευτελίζεται από το λαό που υποτίθεται θα έπρεπε να τον... φοβάται;!

Έτσι το.... playmobil έγινε αυτή τη φορά η... Σούζυ η ναζιάρα με το άφρο - μαλλί, με τους "έντρομους" χρήστες του twitter να αποθεώνουν τη "θεά Χριστόδουλε", που θα έλεγε και ο Ψινάκης, και να μένει η παρηγοριά σε εμένα και πολλούς Εθνικιστές ότι ο λαός δεν είναι τόσο "πρόβατα" για να φάνε την προπαγάνδα του Σαμαρά.

Έτσι εμπνεύστηκε ο κόσμος από τον "τρομοκράτη" Ξηρό
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών