Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 13, 2015

Δημοσκόπηση Bankingnews: Διαλύεται η ψοφοδεξιά, σταθερή και συνεχής η άνοδος της Χρυσής Αυγής


Δημοσκόπηση Bankingnews: Διαλύεται η ψοφοδεξιά, σταθερή και συνεχής η άνοδος της Χρυσής Αυγής

Η έγκυρη ενημερωτική ιστοσελίδα Bankingnews δημοσιεύει αποκαλυπτική δημοσκόπηση, η οποία καταδεικνύει την ολοκληρωτική κατάρρευση της ΝΔ και την συνεχή άνοδο της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.
Αύξηση παρουσιάζει και η Χρυσή Αυγή στο 8% από 6,28% στις εθνικές εκλογές, ενώ αυξημένα είναι και τα ποσοστά των ΑΝΕΛ. Δημοσκόπηση που παραδόθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 2015 καταγράφει χαοτικές διαφορές μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Παρ΄ ότι στο bankingnews.gr αποφεύγουμε να παρουσιάζουμε δημοσκοπήσεις χωρίς την πηγή προέλευσης και την εταιρία δημοσκοπήσεων, ωστόσο οι....
πολιτικές πηγές επιμένουν για την αξιοπιστία της πληροφόρησης. (Ως bankingnews.gr είναι η δεύτερη φορά που επικαλούμαστε μυστική δημοσκόπηση, η πρώτη φορά ήταν προεκλογικώς στις 21 Ιανουαρίου του 2015 που πραγματοποιήθηκε από δημοσκοπική εταιρία για πολύ μεγάλο επιχειρηματικό όμιλο και η οποία αποδείχθηκε ακριβέστατη).
Με βάση την δημοσκόπηση αυτή η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ εκτοξεύεται στο 17,5% από 8,5% που ήταν η διαφορά των εθνικών εκλογών στις 25 Ιανουαρίου του 2015. Ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει ποσοστό 40% έναντι 22,5% η ΝΔ. Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε λάβει 36,34% και η ΝΔ 27,81%.
Αύξηση παρουσιάζει και η Χρυσή Αυγή στο 8% από 6,28% στις εθνικές εκλογές, ενώ ιδιαίτερα αυξημένα είναι και τα ποσοστά των ΑΝΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών