Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 23, 2015

Με τις ευλογίες του Κράτους της Αριστεράς το ΠΑΡΑ-Κράτους ασχημονεί κατά των Αστυνομικών... ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ –ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗΣ- ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!

Σε ανάρτησή μας σχετικά με την πορεία που πραγματοποίησαν αναρχοκομμουνιστές ΜΕΣΑ (!!!) στις αστυνομικές σχολές της Αμυγδαλέζας και τα βρωμερά συνθήματα που έγραψαν ανενόχλητοι, γράψαμε να μη δίνετε βάση σε παραπλανητικά δημοσιεύματα των ΜΜΕ, ότι οι αναρχοκομμουνιστές «έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό» κ.τ.λ., αναφέροντας πως μπουκάρισαν μέσα ανενόχλητοι, γιατί η αστυνομική φρουρά της εισόδου είχε «αποσυρθεί» στα… ενδότερα.
Ωστόσο, οι ίδιοι οι αναρχοκομμουνιστές (της Κίνησης «Απελάστε τον Ρατσισμό») διαψεύδουν με ανακοίνωσή τους όλες τις.....
εκδοχές, υποστηρίζοντας ότι η φρουρά –προφανώς κατόπιν «άνωθεν εντολής»- τους άνοιξε την πόρτα για να μπουν μέσα!!! Ιδού το επίμαχο σημείο της ανακοίνωσης:   
«Μόλις φτάσαμε στην Αμυγδαλέζα, βρήκαμε τη φρουρά που βρίσκεται στην κεντρική πύλη της Σχολής της Αστυνομίας, η οποία μας άνοιξε τη μπάρα για να μπούμε μέσα. 500 άτομα κατευθυνόμασταν προς το εσωτερικό…».
Αυτό θα πει… δημοκρατία στην εποχή των συριζο-ψεκασμένων! Να ανοίγει τις πύλες των στρατοπέδων η αστυνομία στους αναρχοκομμουνιστές, για να ασχημονούν! Να τη χαίρονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών