Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 12, 2015

«ΠΑΡΑΓΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΣΕ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΕΙΔΩΛΙΟ

Σοβαρές καταγγελίες για την δράση του παραδικαστικού κυκλώματος

Από σοβαρότατες καταγγελίες που οπωσδήποτε χρήζουν έρευνας και περαιτέρω αποφασιστικές κινήσεις από την νέα κυβέρνηση αλλά και από τα ελεγκτικά όργανα της Ελληνικής Δικαιοσύνης, σκιάζεται η βιαστική έκδοση του βουλεύματος για την παραπομπή σύσσωμης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της «Χρυσής Αυγής» στο ακροατήριο, σε άγνωστο χρόνο και τόπο.
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει γίνει δέκτης αυτών των......
καταγγελιών, τις οποίες έχει την δημοσιογραφική υποχρέωση να παραθέσει αφού αφορούν το κύρος, την καθαρότητα αλλά και την διαφάνεια στους κόλπους της Θέμιδος που θέλει και πρέπει να λέγεται «καθαρή και ανεπηρέαστη». Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι βασικά πρόσωπα της νομικής υποστήριξης των κατηγορούμενων αλλά και δικαστικοί κύκλοι (οι οποίοι θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους), κάνουν λόγο για γιγάντωση τερατώδους «παράγκας» στο χώρο συγκεκριμένων Δικαστών και Εισαγγελέων «που ζύμωσαν και μεθόδευσαν με παρασκηνιακές ενέργειες την τελική απόφαση για την έκδοση του βουλεύματος από το Δικαστικό Συμβούλιο» (…)
«Αυτά είναι τα πρόσωπα της παράγκας»
Υποκινητές της παραδικαστικής δράσης (σύμφωνα με τις καταγγελίες) υποδεικνύονται ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου αλλά και ο διευθυντής του Γραφείου του, Θεοχάρης Μπίρμπος (πρώην Εφέτης και κάποτε Διευθυντής του Γραφείου του κ. Αθανασίου όταν είχε διατελέσει Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών). Κατά τις καταγγελίες, ο κ. Μπίρμπος «συναντήθηκε παραμονή της έκδοσης του βουλεύματος στο ξενοδοχείο “Divani Palace Akropolis” στην Πλάκα με τον Εφέτη Σάββα (έναν εκ των δύο πλειονοψηφησάντων) και είχαν μια “φιλική συζήτηση εφ’ όλης της ύλης”.
Επίσης ο κ. Μπίρμπος (ο οποίος παρουσιάζεται ως ο άνθρωπος που εξακολουθεί να λύνει και να δένει στους κόλπους του Εφετείου) είχε συναντήσεις “και με την δεύτερη δικαστίνα, Εφέτη Πόγκα, η οποία μάλιστα προήχθη στις τελευταίες κρίσεις. Την είδε στο σπίτι της στο Μαρκόπουλο και συζήτησαν για το βούλευμα», αναφέρουν οι ίδιοι παράγοντες.
«Υπήρξε παρέμβαση, αυτό είναι αναμφισβήτητο. Δεν μπορεί ο εισηγητής να μην λαμβάνεται υπόψιν και να μειοψηφεί. Υπάρχει σοβαρό θέμα το οποίο θα προβληθεί κατά την ακροαματική διαδικασία», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ
Εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/paragka-athanasiou-me-sunanthseis-dikastwn-se-biles-sto-markopoulo-kai-se-j#ixzz3RTMf3IFh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών