Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 22, 2015

Ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε προβλέψει με ομιλία του στη Βουλή τη μνημονιακή κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ... ΒΙΝΤΕΟ


Είχαμε προβλέψει 100% την μνημονιακή κωλοτούμπα Τσίπρα: μία προφητική ομιλία στη βουλή – του Ηλία Κασιδιάρη

Όταν τα ΜΜΕ διαφήμιζαν το κασκόλ του Βαρουφάκη σαν... σύμβολο εθνικής αντίστασης, εμείς προβλέπαμε με απόλυτη ακρίβεια ότι:
- Ο Σύριζα θα δεχτεί όλα τα αιματηρά, μνημονιακά μέτρα (με άλλη ονομασία)
- Θα συνεχιστεί η ταπεινωτική και καταστροφική εποπτεία της τρόικα (με άλλη ονομασία)
- Θα πάει περίπατο το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ κ.ο.κ.
Η πρώτη ομιλία μας στη νέα βουλή απεδείχθη 100% προφητική. Περιγράψαμε με απόλυτη ακρίβεια την κωλοτούμπα του Σύριζα, που εν μία νυκτί, αντί να σκίσει το μνημόνιο, έσκισε το «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» και έκανε στάχτη όλες τις προεκλογικές του εξαγγελίες. Αξίζει όμως να....
επαναλάβουμε τι είχαμε πει στους Συριζαίους, ήδη από τις 9 Φεβρουαρίου, ώστε να κατανοήσουν και οι πλέον αδαείς, πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι η μόνη σοβαρή και αξιόπιστη πολιτική επιλογή για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο. Και επειδή δεν κάνουμε στείρα αντιπολίτευση, υπενθυμίζουμε πως όχι μόνο προβλέψαμε τις πιέσεις των τοκογλύφων και την κωλοτούμπα του Τσίπρα, αλλά παρουσιάσαμε και την μόνη πολιτική που όφειλε να εφαρμόσει ένα ανεξάρτητο κράτος ως απάντηση στον οικονομικό πόλεμο των τοκογλύφων. Ακολουθεί το επίμαχο απόσπασμα από τα πρακτικά της βουλής (9/2/15):
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ – Ειδικός Αγορητής Χρυσής Αυγής:«Προεκλογικά είχαμε κάνει μία πρόβλεψη, που επαναλαμβάνουμε και από αυτό εδώ το βήμα: Η κυβέρνησή σας έχει συμφωνήσει επί της ουσίας την συνέχιση του μνημονίου με διαφορετική ονομασία. Η τρόικα θα είναι εδώ, θα υπάρχει δηλαδή υψηλή εποπτεία, ασφυκτική εποπτεία - αλλά με άλλο όνομα - και σίγουρα η επιτήρησή της θα είναι εξίσου σκληρή και καταστροφική. Αυτά τα έχουμε πει. Εδώ θα είμαστε, για να τα επαναλάβουμε, μόλις γίνουν πράξη. Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης πηγαίνει «περίπατο» και μάλιστα επικαλείστε το εθνικό καθήκον των πολιτών να πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη κυβέρνηση λέγοντας ότι καταργεί οριστικά τον ΕΝΦΙΑ. Ξεχάσατε και τα 751 ευρώ. Δεν λέτε λέξη για διαγραφή του χρέους. Δεν λέτε λέξη για λογιστικό έλεγχο του χρέους. Δεν λέτε λέξη για το παράνομο και επαχθές χρέος, για τα λεφτά που δανειστήκαμε για να πληρώνουμε στη διεφθαρμένη πολιτική εξουσία
Η Χρυσή Αυγή, ως τρίτη πολιτική δύναμη, σας υπενθυμίζει ότι ο λαός έχει ήδη μιλήσει και απαιτεί τέλος του μνημονίου και της υποταγής. Οποιαδήποτε υποχώρηση, οποιαδήποτε άλλη συμφωνία που δεν θα περιλαμβάνει αυτή τη βασική αρχή, οποιαδήποτε απόπειρα συνέχισης της μνημονιακής πολιτικής είναι στην ουσία προδοσία της λαϊκής εντολής! Κάθε εθνική προσπάθεια ενάντια στην πολιτική των διεθνών τοκογλύφων, που οδήγησαν την Ελλάδα σε ανθρωπιστική κρίση, θα στηριχθεί από τη Χρυσή Αυγή. Εάν προκληθεί ρήξη, μονόδρομος από εκεί και πέρα είναι το δημοψήφισμα. Να κληθεί ο ελληνικός λαός να αποφασίσει  - όχι αν θα συνεχιστεί η μνημονιακή πολιτική, αυτό το αρνήθηκε κατηγορηματικά στις τελευταίες εκλογές. Μονόδρομος είναι το δημοψήφισμα για το αν θα παραμείνουμε στο ευρώ ή στη δραχμή».
Τρέμει την άνοδο της Χρυσής Αυγής το διεθνές τοκογλυφικό κατεστημένο
Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει επίσης ο τρόμος του διεθνούς συστήματος εξουσίας έναντι της ανόδου του Λαϊκού Συνδέσμου. Ο «πολύς κος. Κρούγκμαν» προειδοποιούσε κάθε τρεις και λίγο τον Βαρουφάκη πως δεν πρέπει να κάνει κωλοτούμπα, γιατί έτσι θα ευνοηθεί πολιτικά η Χρυσή Αυγή. Αν μελετήσουμε την ουσία αυτής της δήλωσης, κατανοούμε ότι η αντίσταση στις επιθέσεις των τοκογλύφων του Βερολίνου δεν είναι απλά εφικτή. Είναι η μόνη αποτελεσματική τακτική για να εξασφαλίσει η χώρα μας ένα καλύτερο μέλλον. Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πολιτικό Κίνημα που μπορεί να εφαρμόσει αυτή την πολιτική και αυτό το γνωρίζουν άριστα οι διεθνείς τοκογλύφοι.
Εξίσου σημαντικό είναι το άρθρο των FinancialTimes για την τεράστια γεωστρατηγική αξία της Πατρίδας μας. Ο ψαγμένος αρθρογράφος προειδοποιεί τους ηγέτες της Ε.Ε. σε υψηλούς τόνους πως αν κάνουν το λάθος και αφήσουν την Ελλάδα να βγει εκτός ευρωζώνης (να μας διώξουν χωρίς την θέλησή μας είναι αδύνατο) τότε οι συνέπειες γι’ αυτούς θα είναι καταστροφικές. Με απλά λόγια, ομολογείται ότι το ελληνικό πρόβλημα δεν είναι πολιτικό, ούτε οικονομικό, αλλά γεωστρατηγικό. Το ίδιο ακριβώς ζήτημα θίξαμε στις 9/2 στην ίδια «προφητική» μας ομιλία, την οποία ασφαλώς δεν άκουσαν οι ακροβάτες που διοικούν την Ελλάδα. Ιδού το σχετικό απόσπασμα:
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ – Ειδικός Αγορητής Χρυσής Αυγής: «Η λύση στο ελληνικό πρόβλημα - είπε ο πρωθυπουργός – θα είναι πολιτική. Θα συμφωνήσω και θα συμπληρώσω πως δεν θα είναι απλά πολιτική, αλλά γεωπολιτική. Άμεσα απαιτείται γεωστρατηγική στροφή προς τη Ρωσία. Αυτό είναι το πάγιο αίτημα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Κάθε ανάλογη κίνηση προς την κατεύθυνση αυτή θα στηριχθεί αναφανδόν. Άμεση εμπορική στροφή στη Ρωσία, διαπραγμάτευση για τους υδρογονάνθρακες, αμυντική συμφωνία, κοινά γυμνάσια στο Αιγαίο Πέλαγος. Αυτή είναι η θέση μας και αυτός είναι ο μόνος τρόπος να πάψουμε να είμαστε προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων, είτε γερμανών, είτε αμερικανών»
Φυλακές Κορυδαλλού,
22 Φεβρουαρίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών