Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 19, 2015

ΟΙ «ΚΟΤΕΣ» ΕΠΑΝΕΚΑΜΨΑΝ!

Γράφει ο Αντίοχος

Σίγουρα όλοι θυμόμαστε πως όποτε ερχόταν στη βουλή Μνημόνιο ή κάποιο βαρύ αντιλαϊκό μέτρο επί Σαμαροβενιζέλων, πολλοί ήταν οι βολευτές της νουδούλας και του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ που τις προηγούμενες ημέρες ξιφουλκούσαν εναντίον του και απειλούσαν να το καταψηφίσουν. Αλλά, τελικά το ψήφιζαν –τάχατες «με βαριά καρδιά», εισπράττοντας τη χλεύη του λαού και τον χαρακτηρισμό «κότες»!
Κάτι ανάλογο –αν και σε μικρότερο βαθμό, λόγω στενότητας χρόνου- ζήσαμε αυτές τις μέρες, με την υποψηφιότητα Παυλόπουλου για την προεδρία. Πρώτος-πρώτος έσυρε το… χορό ο Λαφαζάνης, που «διέρρευσε» πως έθεσε βέτο στην επιλογή Αβραμόπουλου (γιατί είναι «μνημονιακός», άρα και του ανήκοντος στην ίδια συνομοταξία Παυλόπουλου…), γιατί ήθελε «αριστερό» πρόεδρο ή έστω.....
κάποιον με «αντιμνημονιακές» περγαμηνές. Κι όταν μιλάμε για τον Λαφαζάνη, εννοούμε και τους… «Λαφαζανίστας», την λεγόμενη «αριστερή» πτέρυγα του συνονθυλεύματος, η οποία αριθμεί κάμποσους βολευτές. Ακολούθως ο –εκ κλεφτο-ΠΑΣΟΚ προερχόμενος- Αλ. Μητρόπουλος (που δε μπορεί να χωνέψει πως δεν έγινε υπουργός…), ο οποίος «διέρρευσε» ότι έχει… πολιτική διαφωνία με την επιλογή και ότι «η συνεπής στάση του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν μία υποψηφιότητα συνεπής και σε αρμονία με το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιανουαρίου». Τέλος, και η νέο-συριζαία Ραχήλ Μακρή «διέρρευσε» ότι διαφωνεί, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μάλλον θα καταψηφίσει.
Κι όταν ήρθε η ώρα της αλήθειας (της ψηφοφορίας), όλοι οι παραπάνω έκαναν γαργάρα τις «διαφωνίες» τους και ψήφισαν «Προκόπη Παυλόπουλο», με την ίδια ευκολία που επί Σαμαροβενιζέλουν κάποιοι άλλοι «σφόδρα διαφωνούντες» ψήφιζαν «ναι σε όλα».
Συμπέρασμα: Οι «κότες» επανέκαμψαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών