Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 05, 2015

ΙΔΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ: Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΠΩΣ ΕΝΑ “GREXIT” ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Σημαντικό παραλειπόμενο από τη συνάντηση του βρετανού υπουργού Οικονομικών Τζορτζ Όσμπορν με τον Μπαρουφάκη, που καταρρίπτει αυτά που μας λένε τα διάφορα παπαγαλάκια –εγχώρια και αλλοδαπά- για τις συνέπειες ενός Grexit… Ο βρετανός υπουργός, λοιπόν, δήλωσε ότι μια αντιπαράθεση ανάμεσα στην Ελλάδα και την ευρωζώνη για το ελληνικό χρέος καθίσταται ταχέως ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την παγκόσμια οικονομία!!! Ιδού οι δηλώσεις του, στις οποίες κανένας δεν έδωσε σημασία, προφανώς γιατί δε συμφέρουν να μαθαίνονται τέτοια πράγματα:
«Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση και είναι σαφές ότι η αντιπαράθεση ανάμεσα στην Ελλάδα και την ευρωζώνη είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την παγκόσμια οικονομία. Καλώ τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να ενεργήσει με υπευθυνότητα, αλλά είναι επίσης σημαντικό η ευρωζώνη να αποκτήσει ένα καλύτερο σχέδιο για τις θέσεις εργασίας και την ανάπτυξη. Είναι μια αναδυόμενη απειλή για τη βρετανική οικονομία. Και πρέπει να.....
εξασφαλίσουμε ότι στην Ευρώπη, όπως και στη Βρετανία, επιλέγουμε την ικανότητα αντί για το χάος».
Τα ίδια ακριβώς –και με μελανότερα χρώματα- είχε περιγράψει σε προεκλογική έκθεσή του και το (γνωστών συμφερόντων…) Ίδρυμα Ροκφέλερ, αλλά και άλλοι γνώστες του θέματος. Συμπεραίνουμε, λοιπόν, ότι η Ελλάδα έχει στα χέρια της ένα φοβερό όπλο, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε κατάρρευση την παγκόσμια οικονομία. Ένα όπλο, που με τον κατάλληλο χειρισμό και την απειλή μονομερών ενεργειών εκ μέρους της Ελλάδος, θα μπορούσε να διαγράψει με μιας όλα τα χρέη της χώρας μας –επαχθή και μη- και να αναστρέψει το ξεπούλημα της Πατρίδας και τη δυστυχία που έχει σκορπίσει το Μνημόνιο! Ένα όπλο που αρνούνται να χρησιμοποιήσουν οι Τσιπροκαμμένοι –όπως αρνούντο να το χρησιμοποιήσουν και οι Σαμαροβενιζέλοι- διαβεβαιώνοντας τους πάντες ότι δεν θα προβούν σε «μονομερείς ενέργειες»! Και σας ερωτώ: φαντάζεστε να ήταν σήμερα στη θέση αυτών των ψοφιμιών η Χρυσή Αυγή; Δε θα τους έκανε άνω-κάτω, απαλλάσσοντας την Ελλάδα από τα δεσμά της; Όχι που θα τους άφηνε! Ε, λοιπόν, στο διεθνές σύστημα εξουσίας το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό, γι’ αυτό μας διώκουν ανελέητα. Αλλά, ο ελληνικός λαός –ο πάντα ευκολόπιστος και πάντα προδομένος- δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη! Κι αυτό να το θυμάστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών