Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 20, 2015

Ο MISTER TSIPRAS, Η «ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ», Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΚΑΙ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Στην τελετή για την υποδοχή πλοίων του 18ου στόλου της Κίνας, που έχουν καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά και συμμετέχουν σε διεθνείς επιχειρήσεις κατά της πειρατείας, έδωσε το παρών ο mister Tsipras, με τη συνοδεία του νυν υπουργού Ναυτιλίας, Δρίτσα, του Καμμένου και λοιπών παρατρεχάμενων. Μάλιστα, ανέβηκε στη φρεγάτα Changbai Shan 989 και σε λόγο που έβγαλε, δήλωσε ευτυχής που βρίσκεται εκεί και με την ευκαιρία του κινέζικου νέου έτους, ευχήθηκε καλή χρονιά στους Κινέζους, στα… κινέζικα. Επίσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις κινεζικές επενδύσεις στο λιμάνι του Πειραιά, διαβεβαιώνοντας ότι η συγκυβέρνηση θα τις στηρίξει και θα τις ενδυναμώσει.

Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο, που πριν από λίγα χρόνια, είχε εμφανιστεί στον ίδιο χώρο –στο λιμάνι του Πειραιά- συνοδευόμενος από τους Δρίτσα και Λαφαζάνη, για να...
συμπαρασταθούν στους λιμενεργάτες που έκαναν απεργία, αντιδρώντας στη συμφωνία με την Cosco. Και τότε είχε βγάλει λόγο και αφού χαρακτήρισε τη συμφωνία «αποικιοκρατική», υποστήριξε ότι «η μόνη λύση είναι να ανακτήσει το Δημόσιο αυτό που του ανήκει. Να ανακτήσουμε το δημόσιο έλεγχο του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας και να κατοχυρωθούν οι εργασιακές σχέσεις για εκατοντάδες εργαζόμενους».

Αυτός είναι ο ορισμός της… κωλοτούμπας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών