Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 14, 2015

Βαρουφάκης: Θα κρύψουμε το νέο μνημόνιο πίσω από την δίκη της Χρυσής Αυγής

Παίρνει πίσω όλες τις προεκλογικές εξαγγελίες - Ο Σύριζα θα υπογράψει το νέο μνημόνιο την ημερομηνία έναρξης της δίκης, για να μην το παίξουν τα κανάλια και το καταλάβει ο κόσμος

Αποκαλυπτικότατος σχετικά με τις προθέσεις της συγκυβερνήσεως υπήρξε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, μιλώντας σε ιταλικά ΜΜΕ. Όπως μεταδίδεται ο Βαρουφάκης είπε ότι ο Σύριζα θα «παγώσει» τις προεκλογικές δεσμεύσεις του για να μπορέσει να υπάρξει σύγκληση με τους διεθνείς τοκογλύφους και να υπογραφεί το νέο μνημόνιο. Κοινώς, τα κορόιδα που νομίζανε ότι ο Σύριζα θα καταγγείλει το μνημόνιο, θα αυξήσει τους μισθούς και θα τσακίσει την λιτότητα, ας ετοιμάζονται για την υπογραφή του νέου μνημονίου.

Συγκεκριμένα είπε: «η νέα ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να...
καθυστερήσει την εφαρμογή κάποιων προεκλογικών εξαγγελιών. Δεν είμαστε λαϊκιστές, τα μέτρα του προγράμματός μας αφορούν μόνον όποιον βρίσκεται κοντά ή κάτω από το όριο της φτώχειας»

Με βάση τα έως τώρα τεκταινόμενα της συγκυβερνήσεως, γίνεται αντιληπτό ότι αυτό που λέει ο Βαρουφάκης ουσιαστικά είναι ο περιορισμός των ευεργετικών μέτρων στους λαθρομετανάστες. Ακόμα και αν κάποιος δεν θέλει να το πιστέψει αυτό δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι μονάχα για αυτούς έχει διατηρηθεί το φιλολαϊκό προφίλ των κυβερνώντων, με την απελευθέρωσή τους στην Ομόνοια και τις εξαγγελίες όταν θα τους νοικιάσουν και διαμερίσματα! Αυτό την ίδια ώρα που σε ό,τι αφορά τους Έλληνες η κυβέρνηση έχει αρχίσει και ακούγεται ως μία συνέχεια των σαμαροβενιζέλων.

Ενδεικτικό του πόσο αληθινές είναι οι δηλώσεις Βαρουφάκη είναι ότι το Μαξίμου δεν διέψευσε, ούτε δήλωσε άγνοια, ως είθισται όποτε αποκαλύπτονται οι συριζαίοι. Επέλεξε την σιωπή, αφού δεν μπορείς να διαψεύσεις κάτι που θα γίνει τόσο σύντομα. Πως όμως θα μπορέσει να κρύψει από τον Λαό την υπογραφή του νέου μνημονίου, η συγκυβέρνηση Σανέλ; Πως θα κοροϊδέψουν τον Λαό για να μην καταλάβει ότι για άλλη μία φορά η εντολή του προδόθηκε από πολιτικάντηδες; Την απάντηση την δίνει ο Βαρουφάκης:

«Είμαστε βέβαιοι ότι θα καταφέρουμε να σταθεροποιήσουμε την οικονομία και την ευρωπαϊκή κοινωνία, τις ερχόμενες εβδομάδες, και να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία που πετύχαμε τον περασμένο Φλεβάρη. Όλοι μας έχουμε δεσμευθεί να πετύχουμε μια οριστική συμφωνία μέχρι τις 20 Απριλίου και ελπίζουμε να το πράξουμε και νωρίτερα, σε ό,τι αφορά τις μεταρρυθμίσεις που είναι αναγκαίες για τη σταθεροποίηση της Ελλάδας, και για να τεθούν οι προϋποθέσεις για τη μελλοντική οικονομική ανάκαμψη. Στο τέλος της ενδιάμεσης αυτής περιόδου, τον Ιούνιο, θα έχουμε ένα συμβόλαιο ανάμεσα στην Ευρώπη και την Ελλάδα, με στόχο την οικονομική ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε μια σειρά από προβλήματα που πλήττουν την ελληνική κοινωνία, αλλά με έναν τρόπο που χαρακτηρίζεται από τους οικονομολόγους «συμβατά κίνητρα».»

Η «οριστική συμφωνία» του Βαρουφάκη θα υπογραφεί στις 20 Απριλίου, λοιπόν, ή έστω στις 19... Πρόκειται, βεβαίως, για το τρίτο μνημόνιο, το οποίο κανονικά θα έπρεπε να είναι πρώτη είδηση και να μονοπωλεί τα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Όμως, τι άλλο είναι προγραμματισμένο για τις 20 Απριλίου, όπως μεταδίδουν τα κανάλια της διαπλοκής; Μα φυσικά, η έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής. Γίνεται, οπότε, ευκόλως αντιληπτό ότι το σχέδιο είναι ότι την υπογραφή του νέου μνημονίου θα την καλύψουν με την έναρξη της πολύκροτης δίκης. Τα κανάλια αντί για τις υπογραφές και την ερμηνεία της «νέας συμφωνίας», θα προβάλλουν συνεχώς παλιά επεισόδια της «Χρυσαυγιάδας», ώστε να συκοφαντήσουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο.

Ας μην προτρέχουν, όμως, αφού η Χρυσή Αυγή, η μόνη πραγματικά αντιμνημονιακή δύναμη μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, θα φροντίσει ώστε να μάθει ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός τι ακριβώς θα υπογράψουν εκείνες τις ημέρες και θα αποτελέσει μοναδική Δύναμη Αντίστασης απέναντι στην νέα μνημονιακή λαίλαπα που περιμένει τον Ελληνικό Λαό και την Πατρίδα.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών