Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 25, 2015

Η Χρυσή Αυγή στο Διεθνές Πατριωτικό Φόρουμ Ρωσίας


Η Χρυσή Αυγή στο Διεθνές Πατριωτικό Φόρουμ Ρωσίας

Οι Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγοί Ελευθέριος Συναδινός και Γεώργιος Επιτήδειος, παρευρέθηκαν στο Διεθνές Πατριωτικό Φόρουμ Ρωσίας που έλαβε χώρα στην....
Αγία Πετρούπολη την Κυριακή 22 Μαρτίου.

Το Φόρουμ διοργανώθηκε από το Ρωσικό εθνικιστικό κίνημα Ρόντινα (Πατρίδα), το οποίο βρίσκεται σε στενή συνεργασία με το κυβερνητικό κόμμα Ενωμένη Ρωσία, και είχε ως σκοπό την συνένωση των εθνικιστικών δυνάμεων σε Ευρώπη και ΗΠΑ που αντιτάσσονται στις φιλελεύθερες πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μεταξύ άλλων στο Διεθνές Φόρουμ συμμετείχαν ο Ρώσος Γερουσιαστής Igor Morozov, ο Γερμανός Ευρωβουλευτής Udo Voigt, ο Γάλλος Βουλευτής Olivier Wyssa, ο Mikhail Remizov από το Ρωσικό Ινστιτούτο Διεθνούς Στρατηγικής, ο Πρόεδρος της δεξαμενής σκέψης EuroRus Kris Roman, ο Πρόεδρος του Εθνικιστικού Κινήματος Τέξας Nathan Smith, ο Υπουργός Εξωτερικών της Λαϊκής δημοκρατίας του Ντονέτσκ Alexander Kofman και στελέχη του Ευρωπαϊκού πολιτικού κόμματοςΣυμμαχία για την Ειρήνη και την Ελευθερία.

Στο Διεθνές Φόρουμ ενημερώθηκαν οι παρευρισκόμενοι για τις διώξεις της εις βάρος της Χρυσής Αυγής, για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και τις επιπτώσεις της κρίσης στην χώρα μας. Επίσης οι προσκεκλημένοι άκουσαν την πρόταση της Χρυσής Αυγής για την γεωστρατηγική στροφή που προτείνει το κίνημα μας αλλά και για τους συγκεκριμένους τομείς που μπορούν να συνεργαστούν τα δύο κράτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους αξιωματικοί των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, ο Αντινομάρχης Αγίας Πετρούπολης, δεκάδες Ρώσοι ακαδημαϊκοί, πολιτικοί, εκπρόσωποι εθνικιστικών κινημάτων και πλειάδα δημοσιογράφων από διεθνή ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών