Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 09, 2015

Δεν είναι δειλός ο Χαρδούβελης. Δειλό είναι το καθεστώς που υπηρετεί και διοικεί την Ελλάδα

Γράφει ο Αινείας

«Δειλού γαρ ανδρός δειλά και φρονήματα.»
Μένανδρος

Μόνο οργή μπορεί να προκαλέσουν οι άθλιες δικαιολογίες του "μπούλη" Γκίκα Χαρδούβελη σχετικά με τα ποσά που εκταμίευσε και μετέφερε στην Ευρώπη την ώρα που ο ίδιος υποτίθεται έδινε αγώνα για την Ελλάδα και τη σωτηρία της.

Ο Χαρδούβελης ομολόγησε ότι "φοβήθηκε, όπως όλοι" και έβγαλε τα λεφτά του έξω, παρασυρόμενος από τους ψιθύρους περί εξόδου της Ελλάδος από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή.
Την ίδια ώρα ο εν λόγω κύριος ήταν και Υπουργός Οικονομικών της Χώρας και "πάσχιζε" στο "στρατόπεδο του μακεδονομάχου Σαμαρά" για να ανταπεξέλθει η Ελλάδα στη μάχη που δίνει.

Μόνο που ο Στρατηγός φυγομάχησε και πρόδωσε κατά ομολογία του το στράτευμα και τα "πιστεύω" του. Διέπραξε λοιπόν το αδίκημα της προδοσίας που κατά τη μάχη σημαίνει αυτομάτως και θάνατος για όποιον το διαπράττει.

Σημειολογικά ωστόσο η στάση του βουτυρομπεμπέ Χαρδούβελη σημαίνει....
πολλά παραπάνω, καθώς ο ίδιος εκφράζει ένα ολόκληρο σύστημα εξουσίας. Το καθεστώς που ενεργεί ο Χαρδούβελης έχει ως γνώμονα των δράσεών του τον υλισμό και τον ατομικισμό. Αυτός είναι ο οδηγός πράξεων για τον κάθε ένα που το ασπάζεται. Άρα σημαίνει αυτομάτως ότι το "εγώ" εξυψώνεται, το ατομικό συμφέρον κυριαρχεί και το συλλογικό καταπατάται και αφήνεται στην άκρη.

Έτσι λοιπόν ο Χραδούβελης πράττει με πυξίδα το "εγώ" και όχι το "εμείς.". Δεν τον νοιάζει η Ελλάδα και οι Έλληνες αλλά η "πάρτη" του, για αυτό και προβάλλει αυτές τις φαιδρές, αλλά ειλικρινείς δικαιολογίες, ως κύριες αιτίες των πράξεών του.

Η Ελλάδα αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα ότι έχει φυγόπονα ανθρωπάκια ως πολιτικούς ηγέτες, καθώς τα ίδια τα φρονήματά τους είναι ατομικιστικά και... δειλά, για αυτό και ΠΟΤΕ δε μπορεί να στηρίζει την βελτίωση της κατάστασής του και της ζωής του μέσα από την καθεστωτική ιδεολογία.

Οφείλει να βρει αυτούς που τη ζωή της τη μετρούν με την Αρετή και την Τιμή. Και ζουν όχι με κάθε τίμημα, αλλά ζουν για την Τιμή, μη φοβούμενοι να θυσιάσουν κάθε φυσική, βιολογική, κοινωνική, οικονομική έκφανση της ζωής τους για το συλλογικό καλό.
Και αυτούς τους ανθρώπους στο σημερινό μίζερο και σάπιο καθεστώς θα τους βρεις στα "κελιά της Τιμής" και στα "κρυφά σχολειά - Τοπικές Οργανώσεις" που δίνουν τον Αγώνα, με μόνο κίνητρο την Ελλάδα, την οποία τιμούν με σύνθημα.

"Η Ελλάδα θα Νικήσει"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών