Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 20, 2015

Έφτυσε στα μούτρα ο λαός τη συγκέντρωση των "αντιφασιστών" έξω από τον Κορυδαλλό... Σομαλοί, πακιστανοί και 200 αναρχοκομμουνιστές όλοι και όλοι - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πραγματικός διασυρμός ήταν για όλο το καθεστώς η σημερινή συγκέντρωση των φορέων έξω από τον Κορυδαλλό εναντίον των "φασιστών της Χρυσής Αυγής".

Αριθμώντας μονάχα τα "καλέσματα" που είχαν κάνει διάφορα σωματεία, σύλλογοι, φορείς κτλ. είναι πάνω από...100!!! Ανάμεσα σε αυτούς η ΑΔΕΔΥ που μάλιστα έκανε και 4ωρη στάση εργασίας για να διευκολύνει τους αριστερούς αργόσχολους υπάλληλους και να κατέλθουν στη διαδήλωση. Ενώ σε 30 διαφορετικά σημεία των Αθηνών υπήρχαν προ-συγκεντρώσεις για να να κατέλθουν πούλμαν έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού. Όλοι οι παραπάνω ήταν συνεπικουρούμενοι με τους αναρχικομμουνιστές.

Όλα τα παραπάνω έμοιαζαν ιδανικά για να....
στηθεί ένα επικοινωνιακό show που τα ΜΜΕ θα έδειχναν από το πρωί μέχρι το βράδυ προπαγανδίζοντας τη "σύσσωμη λαϊκή απαίτηση για καταδίκη της Χρυσής Αυγής".

Τελικώς όπως αποδείχθηκε σήμερα οι..."αντιφασίστες" δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ΣΟΜΑΛΟΥΣ - ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, που οι περισσότεροι δεν καταλάβαιναν καν που βρίσκονταν αλλά χρησίμευαν για να κρατούν τα πανό, λίγους έμμισθους υπαλλήλους εγκληματιών και του παρακράτους και ελάχιστους κομμουνιστές.

Και επειδή η εικόνα είναι ο καλύτερος μάρτυρας και όχι οι δημοσιογραφικές πόρνες των ΜΜΕ που δημοσίευαν άρθρα για χιλιάδες κόσμου έξω από τα δικαστήρια και 200 Χρυσαυγίτες δείτε τις εικόνες και κάνετε την σύγκριση.



(Η πανοραμική εικόνα που δείχνει το "λαό" που εκφράζει την αγανάκτησή του για τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής)

Συγκέντρωση Χρυσής Αυγής

Αυτή είναι η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα.
Η Χρυσή Αυγή έχει στο πλευρό της τους Έλληνες που μένουν δίπλα της ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές, πιστοί στην Ιδέα και από την άλλη μια μικρή κάστα παρακρατικών, υπαλλήλων ξένων υπηρεσιών και επαγγελματιών κομμουνιστών που χωρίς τους λαθρομετανάστες δε θα γέμιζαν ούτε ένα λεωφορείο.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών