Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 24, 2015

Καφενείο με βρισιές και απειλές κατήντησαν τη Βουλή οι βουλευτές του "συνταγματικού τόξου..."...Αλλά η Χρυσή Αυγή ευθύνεται για τον "ευτελισμό των θεσμών"


Το «επίπεδο» του αντισυνταγματικού τόξου στη Βουλή - Κατά τα άλλα η Χρυσή Αυγή “ασχημονεί”

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Αυτό είναι το Κ(Υ)νοβούλιο των "δημοκρατών" που τολμούν να μιλήσουν για το "ήθος" και τη "συμπεριφορά" των Χρυσαυγιτών τη στιγμή που οι ίδιοι συμπεριφέρονται ως αν οπαδοί ομάδας Γ' Εθνικής σε καφενείο του χωριού.

Επί σειρά μηνών, προ της εξαπόλυσης της πολιτικής σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής αλλά και κατόπιν αυτής, τα καθεστωτικά μέσα βομβάρδιζαν την κοινή γνώμη με άθλια και συκοφαντικά δημοσιεύματα τα οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, υποδείκνυαν την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής ως υπεύθυνη για την «απαξίωση των θεσμών» και τον «ευτελισμό του κοινοβουλίου».
Η σημερινή εικόνα της Βουλής, αποτελεί την τρανότερη απόδειξη πως για της ως άνω κατηγορίες υπεύθυνη δεν είναι η Χρυσή Αυγή αλλά τα κόμματα του καταχρηστικώς χαρακτηριζόμενου «δημοκρατικού» τόξου. Αντί δικών μας σχολίων επ' αυτής της εικόνας, κρίνεται σκόπιμο να.....
καταθέσουμε στους συμπατριώτες μας το πώς απέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης τα τραγελαφικά γεγονότα.
«Βρισιές στη Βουλή! Κωνσταντινόπουλος: Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ φώναζαν "άντε γ@μ... γελοίοι".
Όσο περνάει η ώρα έρχεται και η αποκάλυψη όσων έγιναν στην Ολομέλεια κατά τη διάρκεια του καυγά. Μιλώντας με δημοσιογράφους ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος του ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε ότι την ώρα του πανδαιμονίου οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πολάκης, Τριανταφυλλίδης και Διαμαντόπουλος κινήθηκαν απειλητικά κατά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ φωνάζοντάς τους "άντε γ... γελοίοι"».
«Μπάχαλο στη Βουλή: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
Οριακές καταστάσεις στο ελληνικό κοινοβούλιο».
«Κόλαση» η Βουλή - Βαριές εκφράσεις και διαπληκτισμοί βουλευτών»!
Εκτός κάθε ελέγχου βγήκε η κατάσταση στην Ολομέλεια κατά την διάρκεια της συζήτησης της ΠΝΠ. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ διαπληκτίστηκαν, οι λεκτικές κόντρες με βαριές εκφράσεις, ακόμα και βρισιές, έδιναν και έπαιρναν ενώ στο «παραπέντε» αποφεύχθηκαν τα χειρότερα...
«Χαμός στη Βουλή! Μόνο ξύλο που δεν έπαιξαν! Ντόρα: Σιωπή εσείς κυρία μου»!
Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κινήθηκαν απειλητικά προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!
Καταγγελίες για εκφράσεις πεζοδρομίου στη Βουλή - Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια μαθητών που βρίσκονταν στα θεωρεία. "Γαλλικά" από τον Νίκου Βούτση: Να πως "χτυπάω" εγώ την αντιπολίτευση, είπε ο υπουργός πιστεύοντας πως το μικρόφωνό του ήταν κλειστό. "Σιωπή εσείς κυρία μου" είπε σε βουλευτή η Ντόρα Μπακογιάννη. "Θα πάρετε τα λεφτά της αυτοδιοίκησης, να δω πως θα πάτε στα χωριά σας" είπε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Κυριάκος Μητσοτάκης προς Ραχήλ Μακρή: Κάντε μια φωτογράφηση ακόμα!
Όπως μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί, το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου και οι καθημερινές πλέον σκηνές απείρου κάλλους στη Βουλή, είναι έργα τα οποία αδιαμφισβήτητα χρεώνονται σ' εκείνους που μέχρι πρότινος κατηγορούσαν τη Χρυσή Αυγή. Ενδεικτικό δε της «αξιοπρέπειας» των ψευτοδημοκρατών, είναι το γεγονός οτι στελέχη κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου επικαλέστηκαν αυτές ακριβώς τις εικόνες από συνεδριάσεις της Βουλής ως «τεκμήρια ενοχής» της Χρυσής Αυγής, κατά τις καταθέσεις τους στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών