Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 21, 2015

Η πτώση Σαμαρά και η διάλυση της ψοφοδεξιάς φέρνει την γιγάντωση του Εθνικιστικού Κινήματος


Η πτώση Σαμαρά και η διάλυση της ψοφοδεξιάς φέρνει την γιγάντωση του Εθνικιστικού Κινήματος

Η εσωκομματική αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά συνεχίζεται στη ΝΔ, καθώς εντείνονται οι παρασκηνιακές ζυμώσεις με σκοπό την διεξαγωγή ενός εκτάκτου συνεδρίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η τριπλέτα Μπακογιάννη – Δένδια – Στυλιανίδη επιδιώκει την συλλογή σημαντικού αριθμού υπογραφών, έτσι ώστε να πιέσουν την κατάσταση σε βάρος του Σαμαρά.
Μπορεί επί της ουσίας να μην υπάρχει κάποιο άμεσο πρακτικό αποτέλεσμα, καθώς από το καταστατικό του κόμματος προβλέπεται ότι για να συγκληθεί έκτακτο συνέδριο θα πρέπει να έχει προηγηθεί είτε απόφαση του αρχηγού της ΝΔ είτε απόφαση των 2/3 των μελών της Πολιτικής Επιτροπής, θεωρούν όμως ότι.....
με αυτόν τον τρόπο θα αυξηθεί η πίεση προς τον Σαμαρά για την διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου.
Ο ίδιος, βεβαίως, θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να κρατηθεί στην προεδρία και είναι σίγουρο ότι θα κινηθεί με τέτοιον τρόπο ώστε οι όποιες εσωκομματικές διεργασίες να έχουν τυπικό (και άρα ακίνδυνο γι αυτόν) και όχι ουσιαστικό χαρακτήρα.
Με κινήσεις ελιγμού, λοιπόν, επιχειρεί να εξουδετερώσει τον κίνδυνο του συνεδρίου προγραμματίζοντας την διεξαγωγή «εθνικής συνδιάσκεψης» στα μέσα Ιουλίου στην Αθήνα και μια σειρά προσυνδιασκέψεων σε όλη την υπόλοιπη χώρα. Μια ανώδυνη, δηλαδή, γι αυτόν διαδικασία, η οποία δεν θα αμφισβητήσει την κυριαρχία του στο κόμμα.
Βεβαίως, η παρακμιακή αυτή κατάσταση που επικρατεί στη ΝΔ οδηγεί σε περαιτέρω συρρίκνωση το κόμμα, καθώς οι μέχρι πρότινος υποστηρικτές και ψηφοφόροι της βλέπουν ότι δεν έχει πλέον νόημα να παραμένουν σ΄έναν φορέα, ο οποίος όχι μόνο δεν δείχνει κανένα σημάδι ανάκαμψης αλλά συνεχίζει την καθοδική του πορεία.
Όταν μάλιστα συζητείται έντονα τις τελευταίες ημέρες η φημολογία για την δημιουργία ενός νέου κόμματος με «ευρωπαϊκό προσανατολισμό», με την συγχώνευση ΝΔ, Ποταμιού και ΠΑΣΟΚ, και η ΝΔ δεν προβαίνει στην παραμικρή διάψευση ενός τέτοιου συνεδρίου, τότε η κατάσταση δείχνει πόσο άσχημη είναι πραγματικά για το κόμμα αυτό. Το 28% της ΝΔ ισούται εξίσου με το 6% του Ποταμιού και το 4% του ΠΑΣΟΚ, δείχνοντας έτσι ότι οι «μετοχές» της ΝΔ στο πολιτικό χρηματιστήριο του «συνταγματικού τόξου» έχουν πιάσει πάτο.
Στην πραγματικότητα, αν προκηρύσσονταν τώρα πρόωρες εκλογές, η ΝΔ δεν θα ξεπέρναγε σε καμία περίπτωση το 15%, πέφτοντας δηλαδή περίπου στο μισό ποσοστό απ΄αυτό που έλαβε στις 25 Ιανουαρίου.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα δώσει τον Έντιμο και Νόμιμο πολιτικό του αγώνα προκειμένου να μπορέσει να υποδεχθεί και να ενσωματώσει κοινωνικά και εκλογικά όσο το δυνατόν περισσότερους από τους εκατοντάδες χιλιάδες πρώην υποστηρικτές και ψηφοφόρους του κόμματος αυτού, οι οποίοι το εγκαταλείπουν οριστικά και αμετάκλητα.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών