Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 10, 2015

Ο Βαρουφάκης ομιλητής σε συνέδριο του Σόρος! Τι λέει τώρα ο Πάνος Καμμένος;


Ο Βαρουφάκης ομιλητής σε συνέδριο του Σόρος! Τι λέει τώρα ο Πάνος Καμμένος;

Πάνος Καμμένος προ μερικών ημερών: «ο ίδιος άνθρωπος οργάνωσε ένα μυστικό δείπνο για το πώς θα ελεγχθεί η ελληνική οικονομία και το ευρώ με καλεσμένους τον George Soros, τον John Paulson, τον Rubini και άλλους διεθνείς κερδοσκόπους. Η Ελλάδα, πλέον, γίνεται ο πυροκροτητής της Ευρώπης. Την ίδια στιγμή πωλούνται τα CDS από τις κρατικές τράπεζες, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, που διασφάλιζαν την επίθεση που μπορεί να δεχόταν η Ελλάδα στην οικονομία της»
Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον Πάνο Καμμένο από την συνεδρίαση της «επιτροπής λογιστικού ελέγχου». Αν καταλάβαμε καλά τα λεγόμενα του προέδρου των ΑΝΕΛ, κατηγορεί τον....
George Soros ως έναν διεθνή κερδοσκόπο που συνωμότησε στην ιστορία με την καταστροφή της Ελληνικής Οικονομίας. Δεν θα σχολιάσουμε τα λεγόμενα του Πάνου Καμμένου, αφού ήδη έχουμε πολλάκις τοποθετηθεί γύρω από το ζήτημα “George Soros”.
Επί αυτών των λεγομένων υπάρχει κάτι άλλο πολύ σημαντικότερο που πρέπει να σχολιασθεί. Φυσικά δεν πρόκειται να σταθούμε στο δημοσίευμα του «Έθνους της Κυριακής», το οποίο παρεμπιπτόντως ουδέποτε διαψεύστηκε, και έκανε λόγο για συναντήσεις στελεχών της κυβέρνησης με εκπροσώπους των εταιρειών του Soros και του Paulson. Ούτε πρόκειται να σταθούμε στην προθυμία του Soros να συνδράμει στις εξαγγελίες της υπουργού μετανάστευσης για ενοικιαζόμενα διαμερίσματα για τους λαθρομετανάστες.
Θα αναφερθούμε σε μία σημερινή είδηση που δεν μπορεί να διαψευστεί ούτε εκ των υστέρων. Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι ο Βαρουφάκης βρέθηκε στο Παρίσι χθες το βράδυ, προκειμένου να συμμετάσχει σε διεθνές συνέδριο του «Ινστιτούτου για μια Νέα Οικονομική Σκέψη». Εκεί ο Βαρουφάκης, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ήταν ομιλητής με θέμα «Πολιτική με άλλα μέσα, θεσμικά όργανα της Ευρωζώνης και εθνική κυριαρχία στις διαπραγματεύσεις για τη διάσωση τραπεζών».
Όμως ποιο ακριβώς είναι αυτό το «Ινστιτούτο για μια Νέα Οικονομική Σκέψη»; Διαβάζουμε λοιπόν ότι ιδρύθηκε το 2009 στη Νέα Υόρκη ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσεως. Στην ιστοσελίδα του εν λόγω Ινστιτούτου αναφέρεται ξεκάθαρα ότι εκ των συνιδρυτών του είναι ο… George Soros. Κοινώς ο Βαρουφάκης συμμετείχε σε ένα δείπνο (όχι μυστικό, αλλά δεν πειράζει) με οικοδεσπότη (και όχι απλά καλεσμένο) τον George Soros.
Τότε, όπως σημείωνε ο Καμμένος, έγινε η πώληση των CDS και άνοιξε ο δρόμος για την οικονομική επίθεση εναντίον της Ελλάδος. Τώρα, μετά την παρουσία Βαρουφάκη στο συνέδριο του Soros, τί πρόκειται να συμβεί; Και, άραγε, συμπράττει ο Καμμένος σιωπώντας; Διότι ως γνωστόν: «ο σιωπών δοκεί συναινείν». Και γιατί άραγε σιωπά; Μήπως επειδή διακαής του πόθος, ήδη από τη στιγμή που έδινε το non paper στον Παπούλια, ζητώντας ανταλλάγματα για να συμμετάσχει στην συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, ήταν το ΥΠΕΘΑ, το οποίο και του έδωσε απλόχερα ο Τσίπρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών