Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 12, 2015

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΟΥΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Την ίδια ώρα που –σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία- έχει τριπλασιαστεί ο αριθμός των εισερχομένων στην χώρα μας λαθρομεταναστών, κάλεσμα «στης γης τους κολασμένους» να… προτιμήσουν την Ελλάδα (όπως έλεγε κάποτε και ο νυν πρόεδρος της «δημοκρατίας» τους…), απηύθυνε η αριστερίστρια αναπληρώτρια υπουργός Μετανάστευσης Τασία Χριστοδουλοπούλου, με συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Ιών.

Έτσι, απαντώντας στην ερώτηση αν χωράνε κι άλλοι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, έδωσε την εξής απάντηση-κάλεσμα:

«Κοιτάξτε, στην Ελλάδα δεν χωράνε συνταξιούχοι, γιατί έχουν ναυαγήσει τα ασφαλιστικά ταμεία, δεν χωράνε νέοι, γιατί η ανεργία έχει αυξηθεί, δεν χωράνε...
τα μωρά, γιατί δεν υπάρχουν βρεφονηπιακοί σταθμοί. Προφανώς δεν χωράνε και οι μετανάστες και οι πρόσφυγες, γιατί δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας και δομές. Αλλά αυτό δεν λέει τίποτα».

Σε ερώτηση αν πρέπει να γίνουν αναχαιτίσεις, απέκλεισε ρητά και κατηγορηματικά τέτοιο ενδεχόμενο, προσθέτοντας ότι είμαστε «υποχρεωμένοι» να δεχόμαστε τους λαθρομετανάστες. Από ποιους άραγε; Προφανώς, από την Νέα Τάξη Πραγμάτων, την οποία υπηρετεί δουλικά και η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων:

«Δεν είναι δυνατόν ευρωπαϊκή χώρα να λέει αυτά τα πράγματα, γιατί αναχαίτιση στη θάλασσα σημαίνει κίνδυνο για την ανθρώπινη ζωή. Άλλωστε, οι θαλάσσιες επιχειρήσεις είναι εκ της λειτουργίας τους επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης. Όσοι φωνάζουν, πρέπει να απαντήσουν, αν θέλουν να πνίγουμε τους ανθρώπους. Άλλη επιλογή δεν υπάρχει… Η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να τους παρέχει ανθρώπινες συνθήκες υποδοχής. Η προσφυγιά και η μετανάστευση είναι οικουμενικό πρόβλημα, μετά ευρωπαϊκό και στο τέλος ελληνικό…».

Και βέβαια, όλα αυτά θα μεταφραστούν και θα δημοσιευθούν σε ξένες εφημερίδες και σίγουρα θα τεθούν υπόψιν των επίδοξων λαθρομεταναστών. Που εφόσον τα διαβάσουν, θα έχουν έναν λόγο παραπάνω να… προτιμήσουν την Ελλάδα, εφόσον η Χριστοδουλοπούλου τους περνάει το μήνυμα πως είναι ευπρόσδεκτοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών