Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 07, 2015

Τα παρακρατικά σκουπίδια του συστήματος (αναρχικοί) έδειραν έναν 27χρονο λόγω.... ντυσίματος και συμπεριφοράς!!!

Ξεκίνησε και πάλι σήμερα η δίκη της Χρυσής Αυγής. Για άλλη μία φορά πέριξ του δικαστηρίου συγκεντρώθηκε ο εσμός κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών, λαθρομεταναστών και παρακρατικών, προκειμένου να ασκήσει πιέσεις στην δικαιοσύνη, προκειμένου να διεξαχθεί δίκη – παρωδία, εφάμιλλη των δικαστηρίων του βουνού.
Μόλις χθες, οι παρακρατικές συμμορίες έδειξαν τις προθέσεις τους εισβάλλοντας σε γραφείο δικηγόρου της Χρυσής Αυγής, καταστρέφοντας υλικοτεχνικές υποδομές και επιχειρώντας να διασπείρουν τον τρόμο κατά ανθρώπων που ανέλαβαν το έργο της υπεράσπισης πολιτικά διωκόμενων Εθνικιστών, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι πολιτικά δεν ανήκουν στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Σήμερα, η απόπειρα τρομοκρατίας συνεχίστηκε για άλλη μία φορά, με την ανοχή και πάλι των αρχών. Συγκεκριμένα,
οι παρακρατικές συμμορίες συγκεντρώθηκαν για άλλη μία φορά πέριξ του χώρου διεξαγωγής της δίκης, τραμπουκίζοντας και χτυπώντας. Μάλιστα σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό ένας 27χρονος, παντελώς άσχετος με την υπόθεση, έζησε την… απελευθερωτική βία της αριστεράς, αφού η εμφάνισή του παρεξηγήθηκε ως… χρυσαυγίτικη από τους παρευρισκόμενους παρακρατικούς. Το αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί ο νεαρός στο νοσοκομείο.
Η όλη υπόθεση, τηλεοπτικά, ξεκίνησε για άλλη μία φορά με «καυτά ρεπορτάζ» για «επίθεση χρυσαυγιτών», βεβαίως, αφού το δημοσιογραφικό κατεστημένο θέλει την με κάθε τρόπο συνέχιση της λασπολογίας κατά του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Όταν δεν τους βγήκε το παραμύθι, ακριβώς επειδή δεν υπήρχε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, αναγκάστηκαν να παραδεχτούν ότι οι παρακρατικοί πραγματοποίησαν τις ασχήμιες και τις βιαιότητες.
Ακριβώς επειδή υπάρχει πλήρης απουσία στοιχείων και η δίκη αναμένεται να εξελιχθεί σε παρωδία, οι παρακρατικοί μηχανισμοί πιέζουν με κάθε τρόπο για μία καταδίκη, που θα απορρέει από την εξυπηρέτηση πολιτικών συμφερόντων και της απειλές των παρακρατικών συμμοριών. Από κοινού με τους διεθνείς τοκογλύφους, τις φυλλάδες τους, τους ποινικούς και οικονομικούς εγκληματίες και σύσσωμο το αμαρτωλό πολιτικό κατεστημένο, θέλουν να λυγίσουν την Χρυσή Αυγή με κάθε αθέμιτο τρόπο.
Δεν θα τα καταφέρουν!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-dhmokratikes-dunameis-sunechizoun-to-klima-tromokratias-julodarmose-27ch#ixzz3ZRl2TPIU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών