Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 04, 2015

"Πρώτη φορά Αριστερά": Αναπληρωτής Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε 80.000 ευρώ στο Εξωτερικό ενώ....συνεχίζεται η διαπραγμάτευση!!!

 Μέγα πολιτικό ζήτημα προκύπτει σήμερα από 2 γεγονότα για την "ηθική" της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και της νομιμοποίησής της ως προς την συνέχιση της εξουσίας της.

Αρχικά η εφημερίδα "Θεσσαλονίκη" προβαίνει σε μια συνταρακτική, ως προς τη σημειολογία του θέματος, αποκάλυψη σχετικά με Αναπληρωτή Υπουργό της Κυβέρνησης που έβγαλε τα χρήματά του στο εξωτερικό (80.000 ευρώ στο Λουξεμβούργο).
Το θέμα αποκτά τεράστια σημασία αφενός γιατί το συγκεκριμένο πρόσωπο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έχει ενεργό ρόλο στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους και αφετέρου γιατί η συναλλαγή ολοκληρώθηκε κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης και εν μέσω φημών περί Grexit και αναφορές των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ περί "πατριωτικού καθήκοντος των Ελλήνων να πληρώνουν φόρους και να διατηρήσουν τις καταθέσεις στην Ελλάδα".

Να θυμίσουμε εδώ ότι ,....
στην περίπτωση του Γκίκα Χαρδούβελη που όντας Υπουργός Οικονομικών μετέφερε 360.000 ευρώ περίπου εκτός Ελλάδος, ο ίδιος ο Τσίπρας ανέφερε τα εξής:

“δεν εκθέτει μόνο τον ίδιο τον πρώην υπουργό Οικονομικών, αλλά αυτούς που τον όρισαν να διαχειρίζεται τις τύχες της οικονομίας σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για τη χώρα.....πώς θα μπορούσε ποτέ η κυβέρνηση Σαμαρά να διαπραγματευτεί με τους εταίρους και να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των πολιτών όταν ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών της παρανομούσε εις βάρος τους;”

Αν στην παραπάνω αποκάλυψη προστεθεί η δήλωση της κα. Μιράντας Ξαφά για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό, χωρίς να έχουν καμιά διάθεση να τα επιστρέψουν στην Ελλάδα φοβούμενα ενδεχομένως...το τσαφ, γεννάται άμεσα η ρήση για τους "πρώτη φορά Αριστερά":
"Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί"

Γιατί από τη στιγμή που δεν διαψεύδει το δημοσίευμα η Κυβέρνηση, μιλάμε για υποκριτές που αν έχουν έστω και λίγο ίχνος ντροπής θα πρέπει άμεσα να παραιτηθούν.

Υ.Γ.
Έχει γούστο να ακούσουμε και το αμίμητο "Δεν ξέρω αν είναι ηθικό αλλά είναι νόμιμο...". Ικανούς τους έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών