Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 19, 2015

"Ποταμίσια" δημοσκόπηση αποκαλύπτει ότι η ΝΔ καταρρέει και η Χρυσή Αυγή είναι η τρίτη και μοναδική αντιμνημονιακή Δύναμη...!

Γράφει ο Αινείας

Δημοσκόπηση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις παρουσίασε ο ΣΚΑΙ, και τα αποτελέσματα ήταν εξόχως ενδιαφέροντα.

Αρχικά θα πρέπει να τονίσουμε ότι η δημοσκόπηση διενεργήθηκε υπό την ευθύνη του καθηγητή Μαραντίδη και του ΠΑ.ΜΑΚ., που έχει δηλώσει την υποστήριξή του στον εκλεκτό του Μπόμπολα, Σταύρο Θεοδωράκη...
Έτσι η σημασία της ομολογίας της δημοσκόπησης ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα, ξεπερνώντας τον Θεοδωράκη, παρά την ανελέητη προπαγάνδα από τις υπόλοιπες δημοσιευμένες δημοκσοπήσεις, αποδεικνύει πόσο κίβδηλες είναι και πόσο σφυρηλατημένα είναι τα ποσοστά του Εθνικιστικού Κινήματος.

Σε αντίθεση πάλι η ΝΔ φαίνεται ότι κυριολεκτικά καταρρέει και....
ετοιμάζεται να για διολίσθηση σε μονοψήφια ποσοστά, καθώς η διαφορά της με το ΣΥΡΙΖΑ είναι αστρονομική και τα ποσοστά της ίσα που προσεγγίζουν το 15%.

Για τα υπόλοιπα κόμματα, ας το αφήσουμε καλύτερα. Ζήτημα είναι αν τελικά κατορθώσαν να μπουν στη Βουλή.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ απολαμβάνει τη στήριξη του 36,5% των πολιτών – βρίσκεται δηλαδή στα ποσοστά των τελευταίων εκλογών – με τη ΝΔ να ακολουθεί με 15,5%. Στην τρίτη θέση συνυπάρχουν Χρυσή Αυγή και Ποτάμι (6%), ακολουθεί το ΚΚΕ (4%), ενώ ΑΝΕΛ και ΠΑΣΟΚ βρίσκονται στα όρια της εισόδου στη Βουλή με 3%.

Αξιοσημείωτο είναι και το εύρημα της δημοσκόπησης πώς οι Σαμαράς και Βενιζέλος είναι οι πιο ΛΑΟΜΙΣΗΤΟΙ πολιτικοί αρχηγοί του "δημοκρατικού τόξου", ακολουθώντας τα... ποσοστά των κομμάτων τους.

Τελικώς η "ποταμίσια" δημοσκόπηση προβλέπει τα.. μελλούμενα:
Την κατάρρευση της ψοφοδεξίας του Σαμαρά. Την ισοπέδωση των αποκομμάτων ΠΑΣΟΚ - Αν.Ελ. και τη δημιουργία του νέου μεγάλου μετώπου εναντίον της μνημονιακής συγκυβέρνησης των ΣΑΝΕΛ, το εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών