Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 06, 2015

ΓΙΑΤΙ Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΔΙΑΚΑΩΣ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ;

ΣΑΜΑΡΑΣ

Δεν είναι μόνο οι Τσιπροκαμμένοι, που παρακαλάνε να καθυστερήσει όσο το δυνατόν περισσότερο η (προσυμφωνημένη…) συμφωνία-πακέτο για νέο Μνημόνιο, για να συνεχίσουν να ζουν το… μύθο τους. Είναι και κάποιος άλλος, ο οποίος περιδιαβαίνει τας Ευρώπας και ζητάει δημοσίως ζητάει επιμόνως επίσπευση των διαδικασιών, για «να μην πέσει στα βράχια» η Ελλάδα! Ναι, σωστά πήγε το μυαλό σας στον φον Αντωνάκη Σαμαρά!
Γιατί είναι κοινό μυστικό, ότι.....
οι δελφίνοι (και οι… δελφίνες) του έχουν δώσει προθεσμία μέχρι την ημέρα που θα ανακοινωθεί επισήμως η επίτευξη της μνημονιακής συμφωνίας. Την ίδια κιόλας μέρα, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες της οριστικής αποκαθήλωσής του, με τη σύμφωνη γνώμη των ντόπιων ολιγαρχών και των διεθνών προστατών της νουδούλας (και όχι μόνον αυτής…), που θέλουν να υπάρχει ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση (για να απορροφά αυτή τη φθορά της συγκυβέρνησης και όχι η Χρυσή Αυγή…), αλλά βλέπουν ότι το «άλογο» είναι… κουτσό και δεν «τραβάει» με τίποτα!
Ελπίζει, λοιπόν, ο… φίλος μας ο φον, να… τσακωθούνε μέχρι τότε οι δελφίνοι-ες μεταξύ τους και να τη γλιτώσει και πάλι. Αλλά, αυτή τη φορά δε θα του γίνει η χάρη. Θα τσακωθούνε και θα σκοτωθούνε βεβαίως οι δελφίνοι-ες της νουδούλας, αλλά αφού πρώτα τον στείλουν στον… αγύριστο

1 σχόλιο:

  1. Εδώ το παρατραβάτε. Ποια φθορά θα εισπράξει η ΝΔ; Από τον ΣΥΡΙΖΑ στην ΧΑ κατευθείαν έρχονται. Ούτε να τους βλέπουμε δεν θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών