Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 28, 2015

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γέμισαν με..."μπάτσους,γουρούνια,δολοφόνους" να τους προσέχουν..!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τώρα οι αστυνομικοί είναι φυσικά.... υπέροχοι και παραγωγικοί για τους οπουρτουνιστές της "πρώτης φοράς Αριστερά" καθώς θα τους προστατεύσουν από την οργισμένη αντίδραση του κόσμου, που θα φέρει ντομάτες, γιαούρτια κτλ.
 
Αν θυμάστε, τις πρώτες… ηρωικές ημέρες της συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων, κυκλοφόρησε η είδηση ότι χιλιάδες αστυνομικοί που φυλούσαν υπουργούς και λοιπούς κυβερνητικούς παράγοντες επέστρεψαν στις υπηρεσίες τους, γιατί οι υπουργάρες της συγκυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστερά» είναι πολύ… λαοφιλείς και δεν τους χρειάζονται.
Τα ίδια βέβαια, ακούγαμε κάθε φορά που ορκιζόταν μια νέα κυβέρνηση, αλλά ειδικά αυτή τη φορά παράγινε το κακό τους.
Ποια είναι η αλήθεια; Σύμφωνα με ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Νάντιας Αλεξίου, για τις κατοικίες τόσο των υπουργών όσο και των υφυπουργών διατίθενται, ανά αλλαγή, 10 αστυνομικοί (για έκαστο…).
Από κει και πέρα:
Ο mister Tsipras, που κατά τα άλλα δεν θέλει να....
βλέπουν συνεχώς μπροστά τους αστυνομικούς τα παιδιά του, διαθέτει… 240!!! Φανταστείτε και να ήθελε να βλέπουν, πόσους θα’ χε…
Οι υπουργοί Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλος, Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, και Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης έχουν από 12. Ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς 15, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, οχτώ ένστολους, ενώ 20 επιπλέον έχουν διατεθεί στη φύλαξη της οικίας και του γραφείου του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης οκτώ, οι αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος, και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς από δέκα έκαστος, η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, ο υπουργός Παιδείας, Αριστείδης Μπαλτάς και ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, Τάσος Κουράκης από οχτώ έκαστος.
Ο υπουργοπάνος Καμμένος 24 αστυνομικούς, ο αναπληρωτής υπουργός του ίδιου υπουργείου, Κώστας Ήσυχος τέσσερις και ο υφυπουργός, Νίκος Τόσκας, οκτώ.
Ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας, όσο και η σύζυγός του, αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, έχουν από έξι, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γ. Δραγασάκης τέσσερις, όσους και οι υπουργοί Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, και Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής. Ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, διαθέτει οκτώ αστυνομικούς (παρά το ότι ο ίδιος έλεγε πως δεν έχει… κανέναν). Ο υφυπουργός Τέρενς Κουίκ πέντε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου 12.
(ΥΓ) 1: Πως είπατε; Παίρνετε τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς σας για κάποια επείγουσα ανάγκη και σας απαντούν ότι δεν έχουν διαθέσιμο προσωπικό; Ε, πώς να έχουν, αφού τους έχουν πάρει όλους οι… λαοφιλείς;
(ΥΓ): Κι αν έχουν τόσους πολλούς τώρα, Π.Σ. (προ συμφωνίας), πόσους επιπλέον θα πάρουν Μ.Σ. (μετά συμφωνίαν);
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών