Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 22, 2015

Παραδοχή από τον Σύριζα: "Το προηγούμενο λαθρονομοσχέδιο καταργήθηκε λόγω Χρυσής Αυγής!"


Παραδοχή από τον Σύριζα: Το προηγούμενο λαθρονομοσχέδιο καταργήθηκε λόγω Χρυσής Αυγής!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ζήτω οι "κόκκινες" γραμμές του Προέδρου Πάνου


Ας μην έχουν αυταπάτες: Και το συριζοψεκασμένο καινούργιο η Χρυσή Αυγή θα το καταργήσει
Ανακοίνωση εξέδωσε το γνωστό και μη εξαιρετέο «Τμήμα Δικαιωμάτων» του Σύριζα, σχετικά με την κατάθεση του νέου λαθρονομοσχεδίου της συγκυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ. Στην ανακοίνωσή του, ο συγκεκριμένος τομέας του Σύριζα που πολλάκις έχει προκαλέσει τους Έλληνες πολίτες, χαιρετίζει την κατάθεση του λαθρονομοσχεδίου, τονίζοντας παράλληλα ότι θα πρέπει να γίνουν αλλαγές επί αυτού, προκειμένου να γίνει ακόμα πιο εύκολο στην απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας.
Προφανώς οι υπεύθυνοι του «Τμήματος Δικαιωμάτων» θεωρούν ότι η ελληνική ιθαγένεια θα πρέπει να αποδίδεται επί τη αφίξει των λαθρομεταναστών στην χώρα. Δεν έχουν, όμως, σημασία τόσο οι ...
συριζαίικες ιδεοληψίες που περιλαμβάνει η συγκεκριμένη ανακοίνωση, αφού αυτές έχουν καταστεί γραφικές και έχουν απορριφθεί από τον Ελληνικό Λαό. Αλήθεια, γιατί αυτοί, οι τόσο δημοκράτες, δεν κάνουν ένα δημοψήφισμα να ρωτήσουν τον Ελληνικό Λαό σχετικά με το αν θέλει ένα τέτοιο νομοσχέδιο ή όχι; Ήδη, πάντως, τα σχόλια στην ανοιχτή διαβούλευση δείχνουν πως μόνο οι αλλοδαποί επικροτούν το εν λόγω νομοσχέδιο, ενώ οι Έλληνες έχουν, επιεικώς, φρίξει.
Αξία έχει το τελείωμα της ανακοινώσεως, όπου εκφράζεται ο θαυμασμός στο προηγούμενο αντισυνταγματικό λαθρονομοσχέδιο της κυβερνήσεως Τζέφρυ Παπανδρέου. Εκεί γίνεται ευθύ κάλεσμα σε ολόκληρο το κλεπτοκρατικό τόξο να στηρίξει το εν λόγω ανοσιούργημα και γίνεται η παραδοχή πως το λαθρονομοσχέδιο Ραγκούση καταργήθηκε από την Χρυσή Αυγή. Ιδού: «Θυμίζουμε ότι ο ν. 3838/2010 ακυρώθηκε από την τρικομματική συγκυβέρνηση του 2012, έπειτα από πίεση της Χρυσής Αυγής προς τη ΝΔ, με «γέφυρα» τον διαβόητο κ. Μπαλτάκο.»
Ολόκληρη η ελληνική κοινωνία θυμάται, βεβαίως, ότι ο λαθρονόμος Ραγκούση δεν καταργήθηκε από την «τρικομματική», αλλά από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Όμως παραμένει γεγονός ότι η πίεση από την κατακραυγή του Ελληνικού Λαού, ο οποίος ενδυνάμωσε την Χρυσή Αυγή, οδήγησε τους πολιτικάντηδες να πάρουν πίσω το λαθρονομοσχέδιο και να μην το ξανασκεφτούν μέχρι τώρα που την χώρα κυβερνούν οι συριζοψεκασμένοι.
Ας μην έχουν αμφιβολία ότι και το νέο λαθρονομοσχέδιο που φέρνουν θα καταργηθεί εξαιτίας της Χρυσής Αυγής.
Και κάτι άλλο, περί του τελειώματος της ανακοίνωσης. Η Ελλάδα έχει διαχρονικά έναν κώδικα ιθαγένειας, ο οποίος δεν δύναται να αλλάξει και σας τον παρουσιάζουμε:
«Τὸ Ἑλληνικὸν ἐὸν ὅμαιμόν τε καὶ ὁμόγλωσσον καὶθεῶν ἱδρύματά τε κοινὰ καὶ θυσίαι ἤθεά τε ὁμότροπα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών