Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 26, 2015

Το ανέκδοτο της χρονιάς: Κυβερνητική συνεργασία Ελλάδος - Τουρκίας ενάντια στην λαθρομετανάστευση!


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι φήμες που θέλους τους τούρκους δουλέμπορους - πράκτορες της MIT να παραγγέλνουν νέα σκάφη, να ανάβουν πούρα και να ανοίγουν σαμπάνιες, παραμένουν ανεπιβεβαίωτες... 

ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ
 
Η Τουρκία, ως γνωστόν, δείχνει μία ένοχη ανοχή στους δουλεμπόρους, που δραστηριοποιούνται στα παράλια της, προωθώντας χιλιάδες λαθρομεταναστών καθημερινά προς την Ελλάδα. Είναι ένα κράτος ένοχο για τον εποικισμό της χώρας μας από λαθρομετανάστες και αυτή η ανοχή εντάσσεται πλαίσια ενός κρατικού μηχανισμού, που λειτουργεί βάσει του σχεδίου Οζάλ.
Συνεπώς, το ελληνικό κράτος θα έπρεπε να προσπαθεί να αναδείξει τις μεθοδεύσεις της Τουρκίας και να δουλεύει για την αναχαίτιση και ματαίωση των σχεδίων της. Όμως αυτά, τα προφανή, δεν ...
ταιριάζουν σε μία «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση, η οποία οφείλει να έχει το δικό της, παρανοϊκό και παράλογο πλάνο για αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος.
Ήδη είδαμε τα πρώτα ψήγματα αυτής της πολιτικής από την κυρά Τασία, η οποία ουσιαστικά δηλώνει ότι η λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι η προσέλκυση ακόμα μεγαλύτερων λαθρομεταναστευτικών ροών. Τώρα έχουμε την συνέχεια της λογικής του παραλόγου, αφού ο υπουργός ΠΡΟΠΟ, Γιάννης Πανούσης, υπέγραψε τριμερή συμφωνία μεταξύ Ελλάδος – Βουλγαρίας και Τουρκίας για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, του οργανωμένου εγκλήματος και της λαθρομετανάστευσης.
Πρόκειται για έναν παραλογισμό επικού επιπέδου, αφού η Ελλάδα θα συνεργαστεί, ουσιαστικά, με τους διακινητές των λαθρομεταναστών, εντός των οποίων υπάρχουν και τζιχαντιστές τρομοκράτες, προκειμένου να αντιμετωπίσει την λαθρομετανάστευση και την τρομοκρατία. Άντε και εις ανώτερα, λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών